Facebook Pixel Καμηλά: Η κρίση στο γάμο της με τον Στογιάκοβιτς
| 2013-12-06 18:44:00

Καμηλά: Η κρίση στο γάμο της με τον Στογιάκοβιτς

Καμηλά: Η κρίση στο γάμο της με τον Στογιάκοβιτς

Πριν λίγες μέρες, η Αλέκα Καμηλά σε συνέντευξή της είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που πέρασε στο γάμο της με τον Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς, την εγκυμοσύνη – εξπρές και την «κτητική» πεθερά της.

Τώρα, το πρώην μοντέλο επιστρέφει με νέα συνέντευξή, όπου και πάλι μιλάει για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε τα χρόνια που ζούσε στην Αμερική με το σύζυγο της, ο οποίος λόγω των υποχρεώσεων του στο NBA, έλειπε πολλές μέρες από το σπίτι.

Μόνο που τώρα, η Καμηλά αποκαλύπτει ότι τρεις φορές σκέφτηκε να τα μαζέψει και να φύγει από το σπίτι! «Η αλήθεια είναι ότι πέρασα πολλές δυσκολίες. Σίγουρα όλα τα ζευγάρια περνούν κρίσεις στη σχέση τους. Ζήσαμε πολύ δύσκολες, αλλά και πολύ όμορφες στιγμές. Η ζωή μας μέχρι σήμερα είναι πάρα πολύ γεμάτη από συναισθήματα. Κάποιες φορές έπεφτε αυτός δίπλα μου, κάποιες άλλες ανέβαινα εγώ πλάι του», δηλώνει στο περιοδικό Εγώ Weekly

Και συνεχίζει: «Τρεις φορές σκέφτηκα να τα μαζέψω και να φύγω και το είπα και στον Πέτζα. Η αντίδρασή του ήταν πολύ συναισθηματική. Δεν δίστασε να μου δείξει την αγάπη του, το γεγονός ότι με είχε ανάγκη, ότι με χρειάζεται και την πρόθεσή του να προσπαθήσει για να βελτιωθεί η κατάσταση».

Η Καμηλά με πολύ ειλικρίνεια εξηγεί ότι το πρόβλημα στη σχέση τους ήταν το γεγονός ότι έμενε πάρα πολύ μόνη της. Χρειάστηκε μάλιστα να αντιμετωπίσει ολομόναχη δύσκολες καταστάσεις, όπως θέματα υγείας των παιδιών, χαρακτηρίζοντας τον σύζυγό της... «επισκέπτη».

«Οργάνωνα μέχρι και τις εγκυμοσύνες μου βάσει του προγράμματος του NBA! Να γεννήσω, να έρθει ο Πέτζα, να δει το παιδί δύο μέρες και να φύγει για τους αγώνες. Έτσι γίνονταν αυτά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, οι δύσκολες στιγμές για το γάμο τους ανήκουν πια στο παρελθόν, αφού ο Στογιάκοβιτς σταμάτησε το μπάσκετ και το ζευγάρι με τα τρία τους παιδιά επέστρεψε στην Ελλάδα.

«Αυτό τον καιρό συστηνόμαστε από την αρχή με τον Πέτζα. Και αυτό είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον, με τρομερές εναλλαγές συναισθημάτων. Αυτό που ζούμε αυτήν τη στιγμή με τον άντρα μου είναι κάτι το συγκλονιστικό που μου δίνει ζωή», δήλωσε.

Πηγή: Εγώ Weekly

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags