Facebook Pixel Αποθέωση από τον Τόμιτς: «Κορυφαίος στην Ευρώπη ο Σπανούλης»
Μπάσκετ
| 2014-10-17 00:30:00

Αποθέωση από τον Τόμιτς: «Κορυφαίος στην Ευρώπη ο Σπανούλης»

Αποθέωση από τον Τόμιτς: «Κορυφαίος στην Ευρώπη ο Σπανούλης»

Ο Μίλαν Τόμιτς εξήγησε τι έγινε σωστά αυτή την φορά στον Ολυμπιακό και πήρε τη νίκη στην Βαλενθία, ενώ στάθηκε και συγκεκριμένα στην απόδοση κάποιων παικτών του...

«Ξέραμε ότι η Βαλένθια παίζει πολύ σκληρή άμυνα πάνω στην μπάλα. Παίζει σκληρή άμυνα στην έδρα της. Αντιδράσαμε σωστά όταν βρεθήκαμε με τέσσερις πόντους πίσω και με αρκετή συγκέντρωση στην άμυνα καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς. Δώσαμε μόνο 1-2 αιφνιδιασμούς στη Βαλένθια, κάναμε εξαιρετική δουλειά σε αυτό το κομμάτι», ανέφερε αρχικά.

Για την απόδοση των παικτών του: «Θέλω να σταθώ στον Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος σήμερα (16/10) δεν σκόραρε, αλλά ήταν από τους καλύτερους παίκτες μας. Σε ό,τι είχαμε ετοιμάσει στην άμυνα και στις αλλαγές το έκανε, ήταν παντού. Θέλω να σταθώ και στο Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος για άλλη μία φορά έδειξε γιατί είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπης αυτή τη στιγμή».

Για την τακτική του Ολυμπιακού: «Είχαμε πει πριν από το παιχνίδι ότι εάν θέλαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό θα έπρεπε να είχαμε τον έλεγχο των ριμπάουντ και να σταματούσαμε τον αιφνιδιασμό της Βαλένθια. Τους αρέσει να τρέχουν και να σουτάρουν ακόμα και τρίποντα στον αιφνιδιασμό κι εμείς αυτό το αποτρέψαμε. Το καταφέραμε αυτό και με την άμυνά μας, αλλά και με τα δικά μας επιθετικά ριμπάουντ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags