Facebook Pixel "Σκέφτομαι να γυρίσω στον Ολυμπιακό"!
| 2015-06-14 21:30:00

"Σκέφτομαι να γυρίσω στον Ολυμπιακό"!

"Σκέφτομαι να γυρίσω στον Ολυμπιακό"!

Τη στιγμή που ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό, ένας παλιός άσος της ομάδας εξέφρασε την επιθυμία να γυρίσει στο Λιμάνι!

Στο ΣΕΦ βρέθηκε ο Πέρο Άντιτς και παρακολούθησε τον τρίτο τελικό της Α1 μαζί με τον γνωστό τραγουδιστή, Χρήστο Χολίδη.

Ο πρώην "ερυθρόλευκος" άσος μίλησε μάλιστα στην κάμερα του OTE TV και παραδέχτηκε πως θα ήθελε να παίξει και πάλι με την φανέλα των Πειραιωτών, παρότι φέτος έκανε καλή σεζόν στην Αμερική με την Ατλάντα.

Μάλιστα, τόνισε πως η ατμόσφαιρα του ΣΕΦ δεν γίνεται να συγκριθεί με κανέναν γήπεδο του NBA.

"Μου λείπει ο Ολυμπιακός, μου λείπουν αυτοί οι σπουδαίοι φίλαθλοι. Γι’ αυτό έρχομαι εδώ σε κάθε ευκαιρία. Δεν μπορεί να συγκριθεί αυτή η ατμόσφαιρα με εκείνη του NBA", είπε αρχικά.

Ερωτηθείς για το αν θα ήθελε να γυρίσει μία μέρα, απάντησε: "Πάντα σκέφτομαι μία πιθανή επιστροφή στον Ολυμπιακό. Αυτή η ομάδα είναι τεράστια και είναι πάντα στην καρδιά μου. Είμαι ελεύθερος θα δούμε τι θα συμβεί...".

Πάντως το ενδεχόμενο να γυρίσει πίσω στον Ολυμπιακό, για την ώρα, είναι δύσκολο, καθώς οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έχουν ξεκαθαρίσει πως όχι μόνο δε θα δώσουν τη νέα σεζόν μεγάλα συμβόλαια, αλλά και ότι δεν θα πάρυν παίκτες μεγάλης ηλικίας. Ίδωμεν... 

TΡΕΛΗ ΚΑΖΟΥΡΑ στον Διαμαντίδη από τους οπαδούς στο ΣΕΦ! Ακούστε τι του φώναζαν   ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags