Facebook Pixel Ο Τζόρνταν τα σπάει! (BINTEO)
| 2011-07-27 16:42:00

Ο Τζόρνταν τα σπάει! (BINTEO)

Ο Τζόρνταν τα σπάει! (BINTEO)

Τον έχουμε δει να κάνει πράγματα και θάματα, το παρατσούκλι “Air” δεν του χαρίστηκε χωρίς λόγο κι ένα video από το μακρινό 1985 αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Ο Μάικλ Τζόρνταν τα σπάει!
 

Η εικόνα πραγματικά είναι εντυπωσιακή καθώς δείχνει τον Τζόρνταν σε πρώιμη ηλικία και κορμί ασφαλώς χωρίς τόσους πολλούς μύες για τους οποίους δούλεψε στα ΝΒΑ χρόνια του ώστε να γίνει ο καλύτερος.

Η φάση έγινε σε έναν αγώνα επίδειξης ο οποίος διεξήχθη στις 25 Αυγούστου του 1985 στην Τεργέστη, από την εταιρία που έντυνε τον Τζόρνταν ακόμη από την εποχή που έβγαινε από το κολέγιο του Νορθ Καρολάινα.

Σε εκείνο τον αγώνα, σκόραρε 30 πόντους, φαίνεται ωστόσο, πως ήταν ακόμη ανώριμος ως προς τις κινήσεις του. Έκανε τα μαγικά του, την κίνηση – κατατεθέν με την προσποίηση που κάνει με το ένα χέρι και το μπάσιμο στη συνέχεια, έδωσε συνεντεύξεις και το προσωπικό σόου που ολοκληρώθηκε με το κάρφωμα που διέλυσε το καλάθι.

Χαρακτηριστικό είναι πως απογειώθηκε, έσπασε την μπασκέτα και στη συνέχεια έφυγε για την άμυνα. Όλοι οι άλλοι απλά τρομοκρατήθηκαν από τα συντρίμμια... Η εικόνα δεν είναι τόσο καλή, όσοι θυμούνται το 1985 όμως καταλαβαίνουν πως είχε πρόβλημα η κεφαλή του βίντεο...



Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags