Facebook Pixel ΑΕΚ - Λούκα Μπάνκι: «Καρφιά» για την διαιτησία: «Όλοι είδαν τι συνέβη»!
Μπάσκετ
| 2019-03-27 23:16:00

«Καρφιά» για την διαιτησία από Μπάνκι: «Όλοι είδαν τι συνέβη»!

Sportdog Team
«Καρφιά» για την διαιτησία από Μπάνκι: «Όλοι είδαν τι συνέβη»!

Αρκετά τα παράπονα του τεχνικού της ΑΕΚ.

ΑΕΚ - Λούκα Μπάνκι: Για την ήττα από την Μπάμπεργκ μίλησε ο Ιταλός προπονητής, εκφράζοντας τα παράπονά του για την διαιτησία της αναμέτρησης.

«Πρέπει να συγχαρούμε και τις δύο ομάδες. Έπαιξαν ένα παιχνίδι υψηλής έντασης, που δεν ήταν εύκολο, βάσει της σηασίας του αγώνα. Είχαμε πρόβλημα στα πρώτα λεπτά και χάσαμε κάποια εύκολα καλαθια. Στη συνέχεια είχαμε να διαχειριστούμε τον τραυματιςσμό του Ματσιούλις. Οι λεπτομέρειες άλλαξαν και μαζί και το προβάδισμα. Κάναμε κάποια λάθη. Η Μπάμπεργκ έπαιξε πολύ καλά στο τέταρτο δεκάλεπτο. Εμείς πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι ώστε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό. Αυτός είοναι ο μόνος τρόπος για να προκριθούμε», είπε αρχικά.

Για τις αποφάσεις των διαιτητών, τόνισε: «Δεν θέλω να κάνω σχόλιο για τους διαιτητές. Χάσαμε ενέργεια εξαιτίας αυτού. Πρέπει να κάνουμε reset και να μην σταθούμε σε αυτό το κομμάτι. Όλοι είδαν τι συνέβη. Το παιχνίδι τελείωσε, πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Το μόνο ου μπορούμε να ελέγξουμε είναι το δικό μας παιχνίδι. Η ομάδα είναι πολύ καλή και πρέπει να παλέψουμε μέχρι τέλους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags