Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Γυρίζει Ζαλγκίρις ο Λεκαβίτσιους - Ποιος θα είναι ο διάδοχός του
Μπάσκετ
| 2019-06-08 19:00:00

"Τελειωμένος" ο Λεκαβίτσιους - Γυρίζει Ζαλγκίρις - Ποιος θα είναι διάδοχος - Έτσι πάει Final Four!

του Pick n' Scroll
"Τελειωμένος" ο Λεκαβίτσιους - Γυρίζει Ζαλγκίρις - Ποιος θα είναι διάδοχος - Έτσι πάει Final Four!

Ιδού η λίστα Πιτίνο. Θα... φτιάξει Καλάθη. "Τρέλα" από Δημήτρη.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει τη Δευτέρα στη μάχη των τελικών και μόνο αν δεν κατέβει στο παρκέ, δεν θα πάρει ένα ακόμη πρωτάθλημα. Ο Προμηθέας έχει κάνει ήδη την υπέρβασή του. Θα προσπαθήσει για το καλύτερο, αλλά γνωρίζει ότι τέτοια θαύματα δεν γίνονται. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού γνωρίζει ότι η ομάδα του θα πάρει μία ακόμη κούπα, αλλά ο καημός του δεν είναι άλλος από τη διάκριση στην Ευρωλίγκα. Τουλάχιστον την επιστροφή σε φάιναλ-φορ. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας έχουν να βρεθούν στην τετράδα της κορυφαίας διοργάνωσης από το 2012.

Ο Πιτίνο, όσο περνάνε οι μέρες, τόσο περισσότερο κερδίζει έδαφος η παραμονή του. Οσο παίζεται το πρωτάθλημα, δεν θέλει να μιλάει για μεταγραφές. Το επιτελείο του, όμως, ασχολείται. Κάνει προεργασία, καθώς σε λίγες μέρες θα πρέπει να κινηθεί η σχετική διαδικασία. Άλλωστε έχουμε μπει στον Ιούνιο.

Το θέμα του μπακ-απ πλέι-μέικερ είναι από αυτά που θα απασχολήσουν. Ο Νικ Καλάθης θα μείνει στη βάση του, ο Λούκας Λεκαβίτσιους θα επιστρέψει στη Ζαλγκίρις. Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Λιθουανού;



Είχαμε αναφέρει πριν από καιρό την περίπτωση του Πέιτον Σίβα, που κάνει εξαιρετική χρονιά με την Άλμπα. Τον ξέρει ο Πιτίνο, καθώς τον είχε παίκτη στο κολλέγιο, οπότε σίγουρα πρέπει να κρατήσουμε αυτό το όνομα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού σίγουρα θα κοιτάξει και το ΝΒΑ, όπως και την G-League, ενώ από την Ευρώπη, πέρα από τον Σίβα, και ο Τόνι Ντάγκλας της Νταρουσάφακα ίσως "παίξει". Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ έχει εκτός των άλλων πολύ καλό τρίποντο, στοιχείο που θέλει ο Πιτίνο να έχουν οι μεταγραφές που θα γίνουν. Ολο τον χρόνο άλλωστε ο προπονητής του Παναθηναϊκού φώναζε για το τρίποντο.

Ο Αργεντίνος, Νίκολας Λαπροβίτολα, είναι επίσης ένας παίκτης που ταιριάζει σε αυτό που θέλει ο Πιτίνο, αλλά θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία. Ηταν στην Μπανταλόνα, από του χρόνου θα είναι στη Ρεάλ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα κάνει και την επόμενη σεζόν ό,τι περνάει από το χέρι του, προκειμένου να οδηγήσει για πρώτη φορά (ο ίδιος) τον Παναθηναϊκό σε φάιναλ-φορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο διαδίκτυο με αυτό το post του Γιαννακόπουλου - Δεν είναι... ευθέως για τον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags