Facebook Pixel Sportdog.gr | Μπορεί ο ΠΑΟ την υπέρβαση; Οι απουσίες της Μακάμπι και η… μπόμπα στο 2.40!
Μπάσκετ
| 2019-12-19 20:24:00

Μπορεί ο ΠΑΟ την υπέρβαση; Οι απουσίες της Μακάμπι και η… μπόμπα στο 2.40!

Sportdog Team
Μπορεί ο ΠΑΟ την υπέρβαση; Οι απουσίες της Μακάμπι και η… μπόμπα στο 2.40!

Ψάχουν ένα μεγάλο διπλό οι Πράσινοι.

Με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι ολοκληρώνεται η διαβολοεβδομάδα της Ευρωλίγκας για τον Παναθηναϊκό, καθώς αντιμετωπίζει στις 21.05 στο Ισραήλ τη Μακάμπι.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου μετράει τέσσερις σερί νίκες, με τελευταία το άνετο 82-71 στη Ζενίτ, ενώ είχαν προηγηθεί οι νίκες με Βαλένθια, Μπάγερν και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η Μακάμπι βρίσκεται στην τέταρτη θέση με ρεκόρ 10-4, μία νίκη παραπάνω από το Τριφύλλι, ωστόσο εντός έδρας έχει κάνει το απόλυτο 7/7. Εδώ και εβδομάδες πάντως αγωνίζεται με σημαντικές απουσίες και από ματς σε ματς παρουσιάζει μεγαλύτερη κούραση. Για ακόμα μία φορά θα λείψουν ο ηγέτης Ομρί Κάσπι, ο πλέι-μέικερ Νέιτ Ουόλτερς, ο σέντερ Ταρίκ Μπλακ και ο βοηθητικός γκαρντ Ντιμπαρτολομέο. Στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια είχε σε όλα πάνω από 77 πόντους, ενώ στα 2/3 τελευταία είχε 90+!

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την αγχωτική νίκη κόντρα στη Φενέρ στο άδειο ΟΑΚΑ, ματς που κρίθηκε στο σουτ, αν και βάσει εικόνας και εμφάνισης, θα μπορούσαν οι Πράσινοι να το έχουν καθαρίσει πιο εύκολα. Βρίσκονται πλέον στην πέμπτη θέση με ρεκόρ 9-5 και ψάχνουν απόψε την υπέρβαση για να κάνουν… άλμα πρόκρισης στην οκτάδα. Εκτός έδρας έχουν ρεκόρ 3-3 και αξίζει να τονίσουμε πως στα τελευταία παιχνίδια μετά την έλευση του Ρικ Πιτίνο προσπαθούν, χωρίς μεγάλη επιτυχία ακόμα, να βελτιώσουν και την άμυνά τους. Κόντρα στη Φενέρ σημείωσαν 81 πόντους και ξεπέρασαν τους 80 για 11ο συνεχόμενο παιχνίδι Ευρωλίγκας, ενώ στα 10 προηγούμενα είχαν πάνω από 86!

Η αποστολή του Παναθηναϊκού είναι εξαιρετικά δύσκολη απόψε, καθώς πηγαίνει σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες της Ευρώπης, για να αντιμετωπίσει μία ομάδα που έχει καλή ψυχολογία από συνεχόμενες νίκες και φυσικά αρκετή ποιότητα στο ρόστερ της. Το… πλεονέκτημα του ΠΑΟ ωστόσο είναι αριθμητικό, καθώς οι τέσσερις απουσίες θα είναι πρόβλημα για τον Σφαιρόπουλο, ειδικά αν το Τριφύλλι καταφέρει να τρέξει, βρει ρυθμό και ανεβάσει ψηλά το σκορ. Αποφεύγουμε λοιπόν το σημείο και ποντάρουμε στη… συνήθεια των Πρασίνων να ξεπερνούν τους 80 πόντους.

[21.05] Μακάμπι – Παναθηναϊκός:

Εκτίμηση: over 160.5 (1.55)
Fun Bet: over 82.5 Παναθηναϊκός (2.40)


Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags