Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Δεν βρίσκω άκρη - Αν ήταν άλλος θα τον έστηναν για πέναλτι - Αμερικάνικα κόλπα με Παππά"
Μπάσκετ
| 2020-02-06 17:05:00

"Δεν βρίσκω άκρη - Αν ήταν άλλος θα τον έστηναν για πέναλτι - Αμερικάνικα κόλπα με Παππά"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Δεν βρίσκω άκρη - Αν ήταν άλλος θα τον έστηναν για πέναλτι - Αμερικάνικα κόλπα με Παππά"

Έμπειρος κόουτς αναλύει τα προβλήματα του Εξάστερου.

Ο Παναθηναϊκός σε ένα ακόμα παιχνίδι προβλημάτισε με την εικόνα του. Η απώλεια στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα χαρακτηρίστηκε ως τζάμπα ήττα, καθώς οι «πράσινοι» είχαν το πάνω χέρι και κατάφεραν να χάσουν.

«Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά και μία αμυντική ισορροπία αρκετά καλή. Βέβαια ήταν πολύ άστοχοι και οι Σέρβοι. Το παιχνίδι όμως δεν μπορούσε να πάει έτσι. Φαινόταν, ότι κάτι θα γίνει», σχολιάζει αρχικά ο Νίκος Παύλου και συμπληρώνει: «Με τον Παναθηναϊκό δεν μπορώ να βρω άκρη. Έχασε από μία ομάδα, η οποία έπαιξε πολύ μέτρια. Αυτός τα κατάφερε και έγινε πιο μέτριος, από αυτή για να χάσει».

Κληθείς να εντοπίσει τις αιτίες της ήττας ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός παίζει ένα παιχνίδι πολύ μονότονο και μονόπλευρο. Παίρνει τη μπάλα ο Καλάθης και ψάχνει να βρει πάσες προς τους ψηλούς. Δεν αξιοποιούνται οι παίκτες στις γωνίες. Ο Φριντέτ, ο “χ”, ο “ψ” πρέπει να βρει μόνος του την πάσα. Δεν υπάρχει ροτέισον και περιστροφή της μπάλας».

Η συζήτηση με τον κόουτς πήγε στη χρησιμοποίηση του Νίκου Παππά. «Τον είχε ξεχασμένο και ξαφνικά εμφανίζεται 5άδα. Αυτά είναι αμερικάνικα κόλπα που δεν μπορούμε να τα καταλάβουμε. Αν ήταν άλλος προπονητής θα τον είχαν στήσει στο... πέναλτι. Τον Πιτίνο τον έχουν στο απυρόβλητο. Δεν του βγαίνει και ψάχνεται», ισχυρίζεται.

Στο τέλος εξέφρασε τον προβληματισμό του με την εικόνα που βγάζει το Τριφύλλι με τον Αμερικανό τεχνικό στον πάγκο. «Έτσι όπως παίζει ο Παναθηναϊκός, η αλλαγή προπονητή που έκανε δεν έφερε την άνοιξη. Καλύτερα πήγε την ομάδα ο Βόβορας. Παίρνεις έναν προπονητή, σου ζητά κάποια πράγματα, του τα κάνει ο Γιαννακόπουλος, γιατί είναι κοντά στην ομάδα και παρατηρείς, ότι η ομάδα δεν ανταποκρίνεται. Βάζει 90 και τρώει 95. Αυτή η εικόνα προβληματίζει. Τον Παναθηναϊκό τον γουστάρω από την εποχή Ομπράντοβιτς, άσχετα αν παίζαμε αντίπαλοι», κατέληξε ο Νίκος Παύλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός στην Τούμπα! Εξοργισμένοι οι παίκτες του ΠΑΟ - "Έσπασαν" τα αποδυτήρια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags