Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ξέσπασμα από τον Ρολ της Αρμάνι: "Καταστροφικό να παίζουμε με Ολυμπιακό"
Μπάσκετ
| 2020-03-25 21:03:00

"Κράξιμο" στη Euroleague από παίκτη της Αρμάνι: "Καταστροφικό να παίζαμε με τον Ολυμπιακό"!

Sportdog Team
"Κράξιμο" στη Euroleague από παίκτη της Αρμάνι: "Καταστροφικό να παίζαμε με τον Ολυμπιακό"!

"Σκληρή" επίθεση για το θέμα του κορωνοϊού.

Ο Μάικλ Ρολ κατέκρινε τον τρόπο αντιμετώπισε η Euroleague την έξαρση του κορωνοϊού, συγκρίνοντας την αντίδρασή με αυτή του NBA.

Ο παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ολυμπιακό που αναβλήθηκε τελευταία στιγμή, τονίζοντας ότι η πραγματοποίησή της θα ήταν καταστροφική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε σε podcast στις ΗΠΑ:

Πιστεύω πως ο Άνταμ Σίλβερ έκανε σπουδαία δουλειά. Ήταν προνοητικός και κοίταξε μπροστά, από πολλές απόψεις, για το ΝΒΑ. Έκανε τα πάντα πολύ γρήγορα. Στην Ευρώπη, από την άλλη, όλα αυτά πήραν πολύ καιρό".

Για να συνεχίσει: "Παίξαμε εντός έδρας με τη Ρεάλ Μαδρίτης κεκλεισμένων των θυρών. Μετά ταξιδέψαμε στη Βαλένθια για ένα άλλο παιχνίδι δίχως κόσμο. Ακολουθούσε εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά δύο μέρες πριν από τη διεξαγωγή του, η ελληνική κυβέρνηση απαγόρευσε τις πτήσεις προς την Ιταλία. Προέκυψε το ενδεχόμενο να παίξουμε αλλού (Βερολίνο), αλλά δεν υπήρχε πρόθεση να φύγουμε από τη χώρα και πιθανότατα δεν θα μας άφηναν κιόλας να πετάξουμε. Επίσης, αν ένας βρισκόταν θετικός στον κορονοϊό, θα έπρεπε όλοι να μπούμε σε καραντίνα, μακριά από τις οικογένειές τους για δεκατέσσερις μέρες.

Ήταν καταστροφικό να γίνει ο αγώνας με τον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να γίνει την Παρασκευή, κι εμείς θα έπρεπε να ταξιδέψουμε αυθημερόν και να φύγουμε άμεσα από τη χώρα. Ο Ολυμπιακός έμαθε για την αναβολή του αγώνα, ενώ βρισκόταν ήδη στη Γερμανία. Μετά απ' όσα έγιναν στο ΝΒΑ, η EuroLeague υποχρεώθηκε να κάνει το ίδιο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags