Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκινητικός Πρίντεζης: "Μόνο τότε είμαι χαρούμενος – Το 2012 δεν το περίμενε κανείς" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-04-21 14:30:00

Συγκινητικός Πρίντεζης: "Μόνο τότε είμαι χαρούμενος – Το 2012 δεν το περίμενε κανείς" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Συγκινητικός Πρίντεζης: "Μόνο τότε είμαι χαρούμενος – Το 2012 δεν το περίμενε κανείς" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιώργος Πρίντεζης σχολίασε την παρουσία του στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας στην Euroleague και μίλησε για τα όσο έχει με τον Ολυμπιακό.

«Αν κάποιος μου έλεγε πριν πολλά χρόνια ότι θα ήμουν στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας, θα του έλεγα ότι είναι τρελός», αναφέρει στο βίντεο της Euroleague το πιο πρόσφατο μέλος τους σχετικού γκρουπ, προτού προσθέσει:

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου, προσπαθώ να αποφεύγω τις συνεντεύξεις. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι χαρούμενος, αλλά το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε δύο τίτλους με την ομάδα, ότι πήγαμε σε Final Four και ότι δώσαμε χαρά στους φιλάθλους μας. Είμαι πολύ χαρούμενος, δούλεψα και δουλεύω πολύ για να είμαι εδώ. Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν κερδίσαμε τα τρόπαια της Euroleague γιατί δώσαμε χαρά στον κόσμο μας».

Επιπρόσθετα, ο Πρίντεζης τόνισε: «Όσο μεγαλώνεις συγκεντρώνεσαι κυρίως σε αυτά που σε κάνουν χαρούμενο. Εγώ είμαι ευτυχισμένος όταν κερδίζει η ομάδα μου. Τότε απολαμβάνω το παιχνίδι. Προσπαθώ να δίνω το καλυτερο για την ομάδα μου. Δεν ασχολούμαι τόσο με τα στατιστικά. Δεν λέω ότι δεν με νοιάζει ή ότι δεν θέλω να βελτιώνομαι. Είμαι πολύ χαρούμενος επειδή η ομάδα έχει επιτυχίες».

Τέλος, ο έμπειρος άσος αναφέρθηκε και στις back to back κατακτήσεις της Euroleague, λέγοντας:

«Το 2012 κανένας δεν μας περίμενε, όλοι νόμιζαν ότι θα μας κερδίσουν. Το 2013 περίμεναν τι θα δουν, ήξεραν τι ομάδα έχουμε. Παίξαμε εξαιρετικά, ήταν πολύ όμορφο το back to back».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags