Facebook Pixel Ζέλικο Ομπράντοβιτς – Κώστας Σλούκας: "Βόμβα μεγατόνων" με Ομπράντοβιτς! Χαμός πλέον με Σλούκα – Χουνέρι σε Ολυμπιακό;
Μπάσκετ
| 2020-05-26 21:53:00

"Βόμβα μεγατόνων" με Ομπράντοβιτς! Χαμός πλέον με Σλούκα – "Χουνέρι" σε Ολυμπιακό;

Sportdog Team
"Βόμβα μεγατόνων" με Ομπράντοβιτς! Χαμός πλέον με Σλούκα – "Χουνέρι" σε Ολυμπιακό;

Ζέλικο Ομπράντοβιτς – Κώστας Σλούκας: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς όσα γίνονται στη Φενέρμπαχτσέ τις τελευταίες ώρες, είναι πιθανό να προκαλέσουν ντόμινο εξελίξεων σε όλη τη Euroleague.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα από την Τουρκία, τα οποία πάντως δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, ο τουρκικός σύλλογος ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για να συνεχίσουν μαζί και την επόμενη σεζόν!

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις εδώ και μέρες και μάλιστα, ο πολύπειρος κόουτς ενημερώθηκε πως το μπάτζετ της επόμενης σεζόν θα είναι μειωμένο, αλλά αυτό φαίνεται πως δεν τον εμποδίζει να μείνει.

«Η Φενέρμπαχτσε και ο Ομπράντοβιτς είχαν τηλεδιάσκεψη την περασμένη εβδομάδα και ο προπονητής υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα οριστούν οι όροι του συμβολαίου. Αν και το μπάτζετ θα μειωθεί, ο Ομπράντοβιτς θέλει να μείνει και να συνεχίσει», ανέφερε ο Τούρκος δημοσιογράφος Caglar Torun.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη πάντως ενδέχεται να επηρεάσει και τον μεταγραφικό σχεδιασμό άλλων ομάδων, καθώς εφόσον επιβεβαιωθεί η παραμονή του «Ζοτς», θα φέρει ντόμινο εξελίξεων σε όλη την Ευρώπη.

Ο πρώτος που θα… υποστεί μεγάλη ζημιά είναι μάλλον ο Ολυμπιακός, καθώς η παραμονή Ομπράντοβιτς δυσκολεύει πάρα πολύ τη μεταγραφή Σλούκα στο Λιμάνι. Ο Έλληνας άσος έχει συμβόλαιο και έχει δηλώσει πως εάν μείνει ο Σέρβος κόουτς, δεν θα φύγει από την Τουρκία!  


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σεισμός" στην Ευρωλίγκα: Σε αυτόν δίνουν 5.000.000 οι Αγγελόπουλοι - Αλλάζει επίπεδο ο Ολυμπιακός!

 



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags