Facebook Pixel ΒΟΜΒΑ μεγατόνων: Αυτή η ομάδα θέλει να φέρει πίσω στην Ευρώπη τον Μπελινέλι! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-11-26 19:05:00

ΒΟΜΒΑ μεγατόνων: Αυτή η ομάδα έφερε πίσω στην Ευρώπη τον Μπελινέλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
ΒΟΜΒΑ μεγατόνων: Αυτή η ομάδα έφερε πίσω στην Ευρώπη τον Μπελινέλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτή, ναι, είναι μια "βόμβα" μεγατόνων! Η Βίρτους Μπολόνια έκανε την μεταγραφή της χρονιάς, φέρνοντας πίσω στην Ευρώπη τον Μάρκο Μπελινέλι!

Καλά διαβάσατε! Ο 34χρονος Ιταλός σούπερ σταρ δεν είχε βρει ακόμα αυτό που έψαχνε στο NBA και η ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του, έκανε το "κόλπο γκρόσο" με το να τον... επαναφέρει στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Η Βίρτους είχε καταθέσει μια πολύ δελεαστική πρόταση στον Μπελινέλι και τελικά οι δύο πλευρές κατέληξαν στο σπουδαίο deal, που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ θα αφορά σε τριετές συμβόλαιο, το οποίο ίσως και να είναι το τελευταίο μεγάλο στην τεράστια καριέρα του Μπελινέλι, που θα βρει στην ομάδα τον Μίλος Τεόντοσιτς, φτιάχνοντας "εκρηκτική" περιφερειακή γραμμή.

Θυμίζουμε ότι ο Μπελινέλι αγωνίστηκε πέρσι στους Σαν Αντόνιο Σπερς, μετρώντας 6,3 πόντους ανά ματς, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από τους Ουόριορς, τους Ράπτορς, τους Πέλικανς, τους Κινγκς, τους Χόρνετς, τους Χοκς και τους Σίξερς. 

«Με ενδιαφέρει πολύ το πρότζεκτ και είμαι σίγουρος ότι θα συνεισφέρω σημαντικά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 34χρονος γκαρντ, μετά τη συμφωνία με τη Βίρτους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags