Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κι όμως ο κορωνοϊός... λύνει τα χέρια του Κάτας!
Μπάσκετ
| 2021-02-12 23:12:00

Απίστευτη εξέλιξη - Κι όμως ο κορωνοϊός... λύνει τα χέρια του Κάτας!

Sportdog Team
Απίστευτη εξέλιξη - Κι όμως ο κορωνοϊός... λύνει τα χέρια του Κάτας!

Παναθηναϊκός: Η αναβολή των προσεχών αγώνων του Παναθηναϊκού στην Euroleague θα επιτρέψει στον Όντεντ Κάτας των «πρασίνων» να βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής ομάδας της πατρίδας του στο «παράθυρο» του Φεβρουαρίου

Από την στιγμή που ο Όντεντ Κάτας ανακοινώθηκε ως ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού το μεγάλο ζήτημα στο Ισραήλ ήταν πως ο 46χρονος τεχνικός θα μπορούσε να βρίσκεται στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στα δύο τελευταία παιχνίδια των προκριματικών του EuroBasket 2022. Και αυτό γιατί την ημέρα που το Ισραήλ θα αντιμετώπιζε τη Ρουμανία, ο Παναθηναϊκός θα έπαιζε για τη Euroleague με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Όλα αυτά όμως χωρίς να υπολογίζει κανένας τον… κορωνοϊό. Το «Τριφύλλι» τις τελευταίες μέρες έχει δεχθεί ισχυρό πλήγμα, έχοντας 10 κρούσματα, κάτι που έφερε την αναβολή των προσεχών αγώνων με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αυτό «έλυσε» τα χέρια του Όντεντ Κάτας μιας και θα μπορεί να κοουτσάρει τα δύο τελευταία παιχνίδια της χώρας του για τα προκριματικά.

Μάλιστα με βάση όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «Walla!Sport», ο 46χρονος τεχνικός θα φύγει για την πατρίδα του τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου και από εκεί θα ταξιδέψει με την ομάδα του Ισραήλ για τη «φούσκα» της Πολωνίας, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Ρουμανία (19/2) και την Ισπανία (21/2). Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ισραήλ έχει εξασφασλίσει ήδη την πρόκριση για την τελική φάση του EuroBasket 2022 μιας και μέχρι στιγμής «μετράει» 4/4 στον Α’ όμιλο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags