Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μάριο Χεζόνια: Οριστικό! Αυτό το νούμερο θα φοράει ο Χεζόνια
Μπάσκετ
| 2021-02-24 17:02:00

Οριστικό! Αυτό το νούμερο θα φοράει ο Χεζόνια - "Τρελαμένος" ο Κροάτης - "Μπορούσα και NBA αλλά…"

Sportdog Team
Οριστικό! Αυτό το νούμερο θα φοράει ο Χεζόνια - "Τρελαμένος" ο Κροάτης - "Μπορούσα και NBA αλλά…"

Παναθηναϊκός - Μάριο Χεζόνια: Οι μέρες περνάνε και ο Μάριο Χεζόνια ανυπομονεί να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό, κάτι που περιμένουν πως και πως οι φίλοι των «πρασίνων». Ο Κροάτης πρόκειται να βρεθεί στην Αθήνα την Πέμπτη (25/2) το απόγευμα, όμως ένα ένα τα θέματα φαίνονται να κλείνουν.

Ο «Super Mario» είχε εκφράσει την επιθυμία του να φορέσει το νούμερο 13 προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη, όμως κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο, μιας και το «Τριφύλλι» έχει αποσύρει τη φανέλα του «3D». Έτσι, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Euroleagueο Χεζόνια θα αγωνίζεται φορώντας το 11 στο πίσω μέρος της πράσινης φανέλας.

Παράλληλα πολλοί είναι αυτοί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, που απόρησαν με την απόφαση του Κροάτη να αφήσει το NBA, για να αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό. Έτσι ένας φίλος των Πόρτλαντ Μπλέιζερς, ο οποίος του είπε ότι είναι ο αγαπημένος παίκτης της κόρης του, του ανέφερε πως νιώθει συγκλονισμένος που δεν βρήκε ομάδα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, με τον Χεζόνια να απαντάει… αφοπλιστικά:

«Ευχαριστώ κύριε. Πείτε “γεια” από εμένα στην κόρη σας. Μπορούσα να βρω δουλειά στο ΝΒΑ, αυτό ήταν το πιο εύκολο. Απλά, έπρεπε να μείνω εκτός και τελικά λειτούργησε τέλεια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags