Facebook Pixel Ζέλικο Ομπράνοτβιτς - ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Έσκασε μόλις: Ειδησάρα για Ομπράντοβιτς - Επιστρέφει στον πάγκο τεράστια ομάδας
| 2021-03-24 13:59:00

Έσκασε μόλις: Ειδησάρα για Ομπράντοβιτς! Ποιος Παναθηναϊκός; Επιστρέφει στον πάγκο τεράστιας ομάδας

Sportdog Team
Έσκασε μόλις: Ειδησάρα για Ομπράντοβιτς! Ποιος Παναθηναϊκός; Επιστρέφει στον πάγκο τεράστιας ομάδας

"Βόμβα" στο ευρωπαϊκό μπάσκετ από την είδηση του Οράσιο Καούτσι

Ζέλικο Ομπράνοτβιτς - ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Το 2019 ο Δημήτρης Ιτούδης υπέγραψε συμβόλαιο με τους Μοσχοβίτες ένα... χρυσό συμβόλαιο που όμως το καλοκαίρι πρόκειται να εκπνεύσει. Πριν λίγο καιρό ο Έλληνας τεχνικός ρωτήθηκε για το μέλλον του, απαντώντας ότι ακόμα δεν είναι τίποτα γνωστό μιας και η σεζόν είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Από την πλευρά τους βέβαια οι Ρώσοι θέλουν να έχουν και backup πλάνο εξετάζοντας όλες τις επιλογές. Η αποκάλυψη όμως του ιταλικού podcast "Backdoor Podcast" έβαλε φωτιά τόσο στη Μόσχα, όσο και σε ολόκληρη την μπασκετική Ευρώπη.  Ο Ιταλός δημοσιογράφος Οράσιο Καούτσι, ανέφερε ότι σε περίπτωση που η "Ομάδα του Στρατού" και ο Δημήτρης Ιτούδης αποφασίσουν να... χωρίσουν, τότε οι άνθρωποι του συλλόγου θα προσπαθήσουν να προσεγγίσουν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς που είναι ελεύθερος. Ο Κάουτσι αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα προπονητή τονίζοντας ότι ακόμα καμία απόφαση δεν έχει οριστικοποιηθεί. 

"Ο Ιτούδης είναι πολύ απαιτητικός. Νομίζω πως η ΤΣΣΚΑ αξιολογεί όλα τα δεδομένα για το μέλλον του. Θα σκεφτεί ποιο θα είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει ως ομάδα. Αν αποφασίσει πως ο Ιτούδης δεν θα συνεχίσει, νομίζω πως το Νο. 1 σενάριο για τον αντικαταστάτη του, θα είναι η προσπάθεια να δελεάσουν οι Ρώσοι τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Φυσικά, αν πρέπει να αντικαταστήσεις τον Ιτούδη, οφείλεις να πας σε έναν άλλον κορυφαίο προπονητή. Όταν μιλάμε για τον Ομπράντοβιτς, μιλάμε για τον κορυφαίο όλων. Έναν απίστευτα έμπειρο προπονητή, που τώρα είναι και free agent. Αφού έφυγε από τη Φενέρμπαχτσε αποφάσισε να ξεκουραστεί για έναν χρόνο. Όμως, αν μια ομάδα σαν την ΤΣΣΚΑ τον καλέσει, σίγουρα θα το σκεφτεί. Δεν είμαι 100% σίγουρος πως θα την θεωρήσει την καλύτερη επιλογή, όμως αναμφισβήτητα θα τη σκεφτεί ως πρόταση, αν έρθει. Αν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποφασίσει να μην συνεχίσει με τον Ιτούδη μετά τα τρόπαια που πήραν τα προηγούμενα χρόνια, η Νο. 1 επιλογή της θα είναι να κυνηγήσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς", ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρόσωπο-κλειδί πίσω από τα deals του ΠΑΟ - Συνεργασία με Διαμαντίδη-Αλβέρτη - Έκλεισαν οι πρώτοι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags