Facebook Pixel Απίστευτα πράγματα! Αυτός έριξε... χυλόπιτα στον ΠΑΟ! Θα πάθετε... πλάκα με το όνομα!
| 2021-04-30 22:13:00

Απίστευτα πράγματα! Αυτός έριξε... χυλόπιτα στον ΠΑΟ! Θα πάθετε... πλάκα με το όνομα!

Sportdog Team
Απίστευτα πράγματα! Αυτός έριξε... χυλόπιτα στον ΠΑΟ! Θα πάθετε... πλάκα με το όνομα!

Ο Παναθηναϊκός έψαχνε... απελπισμένα για τον γκαρντ που θα του άλλαζε την εικόνα στην φετινή ομάδα και μάλιστα φαίνεται ότι είχαν βρει την ιδανική επιλογή για την θέση αυτή. Όμως οι Πράσινοι τα είχαν υπολογίσει όλα εκτός από τον... νοικοκύρη, δηλαδή την ομάδα του παίκτη που δεν ήθελαν με τίποτα να τον χάσουν

Παναθηναϊκός - Κέντρικ Πέρι: Μεγάλη προσπάθεια να κάνουν δικό τους Αμερικανό γκαρντ έκαναν οι Πράσινοι, σύμφωνα με δημοσίευμα του Eurohoops, όμως η Τσεντεβίτα/ Ολύμπια ήταν αρνητική σε ένα τέτοιο εμδεχόμενο/ Συγκεκριμένα το "Τριφύλλι" μετά τα προβλήματα με Νέντοβιτς και Τι Τζέι Μπρέι ήθελαν τον έμπειρο παίκτη, όμως η περίπτωση δεν ήταν τόσο απλή.

Ο λόγος ήταν ότι μπορεί η Τσεντεβίτα/Ολύμπια να μην προκρίθηκε στα play off της Αδριατικής Λίγκας, η διοίκηση της ομάδας τον ήθελε για το πρωτάθλημα Σλοβενίας. Το πιο απίστευτο είναι ότι το τιμόνι της ομάδας το έχει ένας πρώην Πράσινος, ο Σάνι Μπετσίροβιτ, μαζί με τον Γιούριτσα Γκόλεματς. Όλα δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός, εκτός από την περίπτωση του Κέντρικ Πέρι, συνεχίζει να ψάχνει παίκτη με την διορία αλλαγών αν είναι μέχρι τις 11-12/5.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags