Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Έσκασε" τώρα στο ρεπορτάζ - Αυτός φαβορί για αντί-Κάτας - Εκεί πάει ο Μήτογλου!
| 2021-06-20 15:01:00

"Έσκασε" τώρα στο ρεπορτάζ ΠΑΟ - Αυτός φαβορί για αντί-Κάτας - Εκεί πάει ο Μήτογλου!

Sportdog Team
"Έσκασε" τώρα στο ρεπορτάζ ΠΑΟ - Αυτός φαβορί για αντί-Κάτας - Εκεί πάει ο Μήτογλου!

Ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού ανέλυσε τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί για τον Ντίνο Μήτογλου, εξήγησε ποια ομάδα είναι το φαβορί για να τον υπογράψει, ενώ αναφέρθηκε και στο ζήτημα του Όντεντ Κάτας και στον πιθανό αντικαταστάτη του, αν ο Ισραηλινός κουνήσει μαντήλι.

Παναθηναϊκός: Την εκτίμηση ότι ο Ντίνος Μήτογλου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι Μιλάνο, παρά την νέα γενναία προσφορά του Παναθηναϊκου, μετέφερε στον «αέρα» του bwin ΣΠΟΡ 94,6 ο Δημήτρης Κοντός.

«Δεν έχουμε κάποιο τελευταίο update για τον Μήτογλου, αλλά η αίσθησή μου είναι ότι πάει για Μιλάνο. Ο Παναθηναϊκός έχει ματσάρει, αν όχι ξεπεράσει την πρόταση της. Το θέμα έχει να κάνει και με άλλους λόγους, με την επαφή του με τον Μεσίνα, με το ότι η ομάδα πήγε στο Final-4, θα έχει μπάτζετ 25 εκατομμύρια. Θα είναι πάντα ένα παιδί του Παναθηναϊκού, αν γυρίσει θα το κάνει για αυτόν. Θα πάει σε μια ομάδα με περισσότερες πιθανότητες διεκδίκησης στόχων στα χαρτιά, αλλά και με πολύ κόσμο στο 4. Ο αστερίσκος είναι αν το Μιλάνο είναι πραγματικά το ένα σκαλί παραπάνω», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για προπονητή, ο Κοντός ανέφερε ότι δεν δίνει πάρα πολλές πιθανότητες παραμονής του Κάτας στον Παναθηναϊκό, ο οποίος μέχρι την Τετάρτη ή Πέμπτη θα έχει λύσει το θέμα, με το όνομα του Πρίφτη να είναι πάντα στην κορυφή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags