Facebook Pixel Ολυμπιακός: Εντυπωσιακός και πάλι ο νέος Ολυμπιακός - Κέρδισε εύκολα τον Ιωνικό και αφήνει... υποσχέσεις
| 2021-09-02 22:31:00

Εντυπωσιακός και πάλι ο νέος Ολυμπιακός - Κέρδισε εύκολα τον Ιωνικό και αφήνει... υποσχέσεις

Sportdog Team
Εντυπωσιακός και πάλι ο νέος Ολυμπιακός - Κέρδισε εύκολα τον Ιωνικό και αφήνει... υποσχέσεις

Χωρίς να έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν και επικράτησαν άνετα με 98-59 των Νικαιωτών αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις για τη συνέχεια της χρονιάς που ξεκίνησε.

Ολυμπιακός: Οι Ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν τον Ιωνικό στο κλειστό του Πλάτωνα για φιλανθρωπικό σκοπό με τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, που δεν είχε στη διάθεσή του τον Σλούκα και τον Παπανιικολάου, να είναι εντυπωσιακοί κερδίζοντας άνετα με 98-59.

Από την άλλη ο τεχνικός των Νιακιωτών, Κούρο Σεγκούρα, είχε την ευκαιρία να δει τους παίκτες του απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους και να δει που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα του, μιας και η χρονιά είναι ιδιαίτερα απαιτητική με ευρωπαϊκή παρουσία μετά από 36 χρόνια.

Οι Πειραιώτες ήταν εντυπωσιακοί στο πρώτο δεκάλεπτο με τους Φαλ και Βεζένκοφ, ΜακΚίσικ να είναι κορυφαίοι σε άμυνα και επίθεση με αποτέλεσμα να φτάσει σε ένα γρήγορα 0-12, ενώ το πρώτο μέρος του αγώνα έκλεισε στο 8-21. Στην δεύτερη περίοδο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν μειώνοντας στο 28-39 στο 18', όμως και πάλι οι Ερυθρόλευκοι ανέβασαν... ταχύτητα για να πάνε στο ημίχρονο μπροστά με +18 (28-46).

Στο δεύτερο μέρος οι Νικαιώτες με τον Τζέρμμαν να είναι πρωταγωνιστής μείωσαν στο 39-50, όμως οι παίκτες του Μπαρτζώκα, με ένα σερί 10-0 ξαναπήγαν το σκορ στο 39-60. Στο τελευταίο μέρος του φιλικού και παρά το γεγονός ότι ο αγώνας είχε κριθεί ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε, παρά τις αλλαγές που έγιναν, με την διαφορά να φτάνει και στο +38(51-89) για να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση με 59-98.

Τα δεκάλεπτα: 8-21, 28-46, 47-70, 59-98

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags