Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αποκάλυψη Αγγελόπουλων - Για αυτό πήγε στον Ολυμπιακό ο Σπανούλης (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-09-30 23:25:00

Αποκάλυψη Αγγελόπουλων - Για αυτό πήγε στον Ολυμπιακό ο Σπανούλης (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποκάλυψη Αγγελόπουλων - Για αυτό πήγε στον Ολυμπιακό ο Σπανούλης (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ιδιοκτήτες της Ερυθρόλευκης ΚΑΕ μίλησαν στο αφιέρωμα που δημιούργησε η NOVA για τον Kill Bill και ανέφεραν τον λόγο που οδήγησε τον εμβληματικό αρχηγό των Πειραιωτών να έρθει στην ομάδα από τον Παναθηναϊκό.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Στο ντοκιμαντέρ που ετοίμασε η NOVA για τον Βασίλη Σπανούλη, μίλησαν οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός και αναφέρθηκαν στο πως ο Kill Bill αποφάσισε να φύγει από τον Παναθηναϊκό με προορισμό τους Ερυθρόλευκους.

"Το να είναι ο ηγέτης της ομάδας πιστεύω πως ήταν ένα από τα κίνητρα... Ο Βασίλης είδε την τρέλα μας και την αγάπη μας για τον Ολυμπιακό, τα λεφτά που είχαμε επενδύσει τα προηγούμενα χρόνια, το 2009 και το 2010 όταν φτάσαμε στο Φάιναλ Φορ και στον τελικό της Ευρωλίγκας. Είδε την τρέλα μας. Η δικά μας τρέλα ταίριαξε με τη δική του τρέλα για το μπάσκετ και διακρίσεις", είπε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

"Νομίζω πίστεψε και αυτά που του είπαμε, που είδε, που του αναπτύξαμε... Ηγέτης έγινε μέσα στον Ολυμπιακό. Τότε υπήρχε ο Παπαλουκάς και ο Τεόντοσιτς, δεν ήταν εύκολο να γίνεις νούμερο 1 με το καλημέρα. Κέρδισε με την αξία του τη θέση που έχει", είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags