Facebook Pixel Ιωάννα Παλιοσπύρου: Υπόκλιση! Τσιτσιπάς, Μπουρούσης και Παππάς στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου για τα χειρουργεία (ΦΩΤΟ)
| 2021-11-15 18:03:00

Υπόκλιση! Τσιτσιπάς, Μπουρούσης και Παππάς στο πλευρό της Ιωάννας για τα χειρουργεία (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Υπόκλιση! Τσιτσιπάς, Μπουρούσης και Παππάς στο πλευρό της Ιωάννας για τα χειρουργεία (ΦΩΤΟ)

Σημαντικοί άνθρωποι του αθλητισμού στέκονται στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου με σκοπό να μαζευτούν χρήματα ώστε να ολοκληρωθούν τα χειρουργεία που πρέπει να κάνει η νεαρή για να ξεπεράσει τα τραύματά της από την επίθεση με βιτριόλι. 

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Από την Δευτέρα (15/11) ξεκινάει δημοπρασία μέσω της ιστοσελίδας charityidols.com με στόχο να μαζευτούν χρήματα για να δοθούν στην γυναίκα που δέχθηκε την εγκληματική επίθεση της Έφης Κακαράντζουλα, με γνωστούς αθλητές να βάζουν... πλάτη.

Είναι δεδομένο ότι θα δημοπρατηθούν φανέλα του Γιάννη Μπουρούση από την Μπασκόνια και το βραβείο του MVP του ισπανικού πρωταθλήματος 2015-2016, φανέλα του Νίκου Ζήση από την ΑΕΚ, η φανέλα του Νίκου Παππά τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με την ΑΕΚ. 

Παράλληλα θα δημοπρατηθεί ρακέτα με την υπογραφή του Στέφανου Τσιτσιπά και μπάλα υπογεγραμμένη από τον θρύλο του ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς και στόχος όλων είναι να προσφέρουν προσωπικά τους αντικείμενα ώστε να γίνει πιο εύκολη η διαδικασία για την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags