Facebook Pixel «Είμαι από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του Κριστιάνο...»
| 2012-10-14 18:32:00

«Είμαι από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του Κριστιάνο...»

«Είμαι από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του Κριστιάνο...»

Ένα τέλος στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει κόντρα στην Ρεάλ με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Ζοζέ Μουρίνιο θέλησε να βάλει ο Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος εξήγησε και τον λόγο που δεν πανηγυρίζει τα τέρματα της ομάδας του...

Ο Ισπανός πορτιέρο έγραψε στο facebook: «Τους τελευταίους μήνες, χωρίς να το θέλω, έχω συνδεθεί με διάφορα θέματα.

Δεν γιορτάζω τα γκολ γιατί είμαι στεναχωρημένος (οι άνθρωποι που με ξέρουν γνωρίζουν), άλλη μέρα λένε ότι δεν στηρίζω τον συμπαίκτη μου, τον Κριστιάνο (είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις κάποιον που να τον θαυμάζει περισσότερο από μένα).

Άλλη φορά ότι ανακατεύω τα πράγματα στα αποδυτήρια (εδώ θέλω να πω πως είμαι 13 χρόνια στον μεγαλύτερο σύλλογο στον κόσμο και αυτό που λέγεται είναι εκτός τόπου και χρόνου. Είναι αδιακαιολόγητο. Ξέρω τι λένε οι δημοσιογράφοι αλλά είναι για να πουλήσουν).

Υπάρχει ακόμα ένα θέμα: Ειπώθηκε πως δεν τα πάω καλά με τον Μουρίνιο και δεν ανεχόμαστε ο ένας τον άλλον. ( Εάν κάποιον σέβομαι απεριόριστα είναι ο τεχνικός που έφερε ξανά στις επιτυχίες στον σύλλογο).

Τι άλλο? Αα, ναι. Κάτι που με κάνει να γελάω. Λένε ότι έχω μια σημαία της Ισπανία μπροστά στο σπίτι μου, (δηλαδή μπροστά στον γείτονα μου).

Τέλος πάντων, ελπίζω τα πράγματα στο άθλημα να γίνουν καλύτερα και σας διαβεβαιώνω, πως αυτό το αγαπώ πραγματικά πολύ. Να θυμάστε, σας ευχαριστώ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags