Facebook Pixel Έβγαλε μάτια ο Τετέ!
| 2013-01-10 10:45:00

Έβγαλε μάτια ο Τετέ!

Έβγαλε μάτια ο Τετέ!

Δεν υπάρχει περίπτωση ο Αναστασιάδης να μην είναι ικανοποιημένος από την παρθενική εμφάνιση του Τετέ με τον Πλατανιά. Είχε απόδοση χαφάρας ο Γκανέζος κι έβγαλε μάτια.

Έμοιαζε, μάλιστα, σα να έπαιζε χρόνια στην ομάδα. Ο Αναστασιάδης γύρναγε ικανοποιημένος προς τον πάγκο όταν έκανε κάποια καλή ενέργεια ο Τετέ, ο οποίος έδειξε ότι αν έχει συνέχεια μπορεί να πάει για μεγάλα ψάρια.

Αρχοντικός στα χαφ, ώριμος, με ωραίες κινήσεις, σωστές μπαλιές. Έκοβε κι έραβε όλη την ώρα. Και ήταν κι ακούραστος, μάλιστα.

Το ότι, μάλιστα, ο Πλατανιάς τον πήρε πριν από λίγες μέρες από τον Φωκικό, κάνει ακόμα πιο σημαντική την κίνηση της κρητικής ομάδας. Κι αυτό με δεδομένο ότι οι μισές ομάδες Α' εθνικής ψάχνουν για αμυντικά χαφ.

Ο Γκανέζος είναι μόλις 22 χρονών και στα 18 του τον ανακάλυψε η Ουντινέζε. Έχει μια συμμετοχή στην εθνική Γκάνας, ενώ έχει περάσει από ομάδες όπως η Χερέθ, η Γρανάδα κ.ά.

Για να δούμε, λοιπόν. Θα έχει ανάλογη συνέχεια στους επόμενους αγώνες; Αν ναι, τότε θα βοηθήσει πολύ τον Πλατανιά. Διαφορετικά, δεν θα κάνει τη διαφορά. Έδειξε, πάντως, ότι έχει προδιαγραφές. Το τι θα γίνει, όμως, κανείς δεν μπορεί να το ξέρει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags