Facebook Pixel "Kατσούρ", Σαλπιγγίδης κοντά στον μικρό Γιώργο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-04-24 16:21:00

"Kατσούρ", Σαλπιγγίδης κοντά στον μικρό Γιώργο (ΒΙΝΤΕΟ)

"Kατσούρ", Σαλπιγγίδης κοντά στον μικρό Γιώργο (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνάντηση με νεαρό φίλαθλο της ομάδας τους, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, είχαν οι δυο διεθνείς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Κώστας Κατσουράνης και Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Αναλυτικό το δελτίο Τύπου:

«Ο ΠΑΟΚ είναι η μεγάλη αγάπη του Γιώργου Μάστορα και αυτό δεν φαίνεται μόνο από το γεγονός ότι έχει μετατρέψει σε ασπρόμαυρη κερκίδα το δωμάτιο της κλινικής στην οποία νοσηλεύεται, αλλά κυρίως από το πώς φωτίζεται το πρόσωπό του όταν ακούει το όνομα της αγαπημένης ομάδας του.

Οι γονείς του Γιώργου, γνωρίζοντας το ρόλο που έχει ο ΠΑΟΚ στην καθημερινότητα του παιδιού τους, και θέλοντας να του προσφέρουν λίγη χαρά, ελπίδα και δύναμη στο δύσκολο πρόβλημα που αντιμετωπίζει, του επιφύλαξαν μια ευχάριστη έκπληξη: με την αρωγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν το όνειρό του να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα και να γνωρίσει τα ινδάλματά του.

Ο Γιώργος με την συνοδεία των γονιών του βρέθηκε σε μια προπόνηση του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Εκεί γνώρισε τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, συνομίλησε μαζί τους και τους είδε να υπογράφουν σε μια εμφάνιση της ομάδας και να βγαίνουν μαζί του αναμνηστικές φωτογραφίες. H έκπληξή του ολοκληρώθηκε μια ημέρα αργότερα, όταν επέστρεψε και πάλι στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα και να χαρεί τη νίκη της αγαπημένης του ομάδας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags