Facebook Pixel «Οι νέοι παίκτες είναι το μέλλον για τον Παναθηναϊκό»
| 2014-10-13 18:51:00

«Οι νέοι παίκτες είναι το μέλλον για τον Παναθηναϊκό»

«Οι νέοι παίκτες είναι το μέλλον για τον Παναθηναϊκό»

Ο Ερόλ Μπουλούτ υποδέχθηκε στα ελληνικά τον Παναθηναϊκό, τα είπε με τον καλό του φίλο και πρώην συμπαίκτη του στον ΟΦΗ Χρήστο Μπούρμπο και μίλησε στη NOVA για τα συμπεράσματα του από τη φιλική αναμέτρηση με το Τριφύλλι, το νεανικό μέλλον του Παναθηναϊκού και τα πρώτα του βήματα στην προπονητική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ερόλ Μπουλούτ στη NOVA:

Για τη φιλική αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Ήθελα πολύ να παίξουμε με αντίπαλο μια ελληνική ομάδα, γιατί αγωνίστηκα αρκετά χρόνια στην Ελλάδα και κανονίσαμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, που είναι μια από τις καλές ελληνικές ομάδες. Ήταν ένα καλό τεστ και για τις δύο ομάδες, ώστε να δούμε τα λάθη μας και τα καλά μας στοιχεία και πάνω σε αυτά μπορούμε να χτίσουμε για τη συνέχεια των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Θα δούμε τα λάθη που κάναμε στο παιχνίδι, ενώ δώσαμε την ευκαιρία και σε παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής να αγωνιστούν και να αποκτήσουν εμπειρία. Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, ο Παναθηναϊκός σκόραρε και εύχομαι να έχει μια καλή σεζόν».

Για τον νεανικό Παναθηναϊκό:

«Ο Παναθηναϊκός που θυμάμαι είχε πραγματικά καλά ονόματα στο ρόστερ του, πολλούς διεθνείς και μεγάλους παίκτες. Πλέον λόγω της οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός έχει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, όμως είναι καλοί και πάνω σε αυτούς μπορεί να χτίσει για το μέλλον. Πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν, ώστε να γίνει η ομάδα τους ακόμα καλύτερη και εύχομαι τα καλύτερα για τον Παναθηναϊκό».

Για το αν ενημερώνεται για τις εξελίξεις στις ελληνικές ομάδες που αγωνίστηκε στο παρελθόν:

«Ασφαλώς και παρακολουθώ το ελληνικό πρωτάθλημα. Βλέπω τις εξελίξεις στον ΟΦΗ, τον Ολυμπιακό, τον Πανιώνιο, ομάδες στις οποίες αγωνίστηκα. Οι μικρότερες ομάδες έχουν κάποια προβλήματα και ελπίζω στα χρόνια που θα ακολουθήσουν να βελτιωθεί η κατάσταση».

Για τα πρώτα του βήματα στην προπονητική:

«Ο στόχος μου είναι να γίνω πρώτος προπονητής. Έπαιξα 20 χρόνια ποδόσφαιρο, ενώ εδώ και δύο χρόνια είμαι βοηθός προπονητή. Ήρθα πριν από λίγο καιρό στην Μπασάκσεχιρ και είμαι ο άμεσος συνεργάτης του πρώην προπονητή της Εθνικής Τουρκίας, Αμπντουλάχ Αβτσί και ο στόχος μου είναι να γίνω πρώτος προπονητής. Ελπίζω σε ένα- δύο χρόνια να μπορέσω να κάνω αυτό το βήμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags