Facebook Pixel «Η ομάδα φτιάχθηκε πρόχειρα»
| 2014-11-04 17:24:00

«Η ομάδα φτιάχθηκε πρόχειρα»

«Η ομάδα φτιάχθηκε πρόχειρα»

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Άρη, Γιάννης Τοπαλίδης, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις πρώτες εντυπώσεις του από την ομάδα, αλλά και στις… κινήσεις που έχουν αποφασιστεί. Μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5 αποκάλυψε τι ακριβώς συζήτησε με τον Γιώργο Γαλανό, αλλά και τον Πάουλο Κάμπος.

Κάνοντας ένα γενικό σχόλιο ανέφερε: «Πριν έρθω στον Αρη μίλησα με αρκετούς ανθρώπους για το αν η ομάδα έχει πιθανότητες να βγει στην Β’ Εθνική. Ολοι μου είπαν ναι, παρά τα προβλήματα. Είδα το ματς με την Δόξα, είδα κι εκεί ότι η ομάδα δεν είναι τόσο κακή. Στόχος μας είναι μέχρι τα Χριστούγεννα να είμαστε κοντά στις πρώτες θέσεις και σίγουρα θα χρειαστούν προσθήκες τον Ιανουάριο. Στόχος μας πρέπει να είναι μόνο η άνδος στην Β’ εθνική».
Για τον δικό του ρόλο διευκρίνισε: «Εγώ θα είμαι μεταξύ της ομάδας και της διοίκησης. Θα έχω άμεση σχέση και με τις μεταγραφές. Οταν ο προπονητής αποφασίσει κάτι, θα το παρακολουθώ κι εγώ. Σίγουρα με την εμπειρία μου να βοηθήσω και τους προπονητές, αλλά και την διοίκηση».
Για τις αγωνιστικές αδυναμίες της ομάδας είπε: «Η αξιοποίηση των τελικών φάσεων είναι ένα πρόβλημα. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελσματικοί και πρέπει να το λύσουμε μέσα από τις προπονήσεις. Ο Αρης κρίνεται σαν Αρης. Σίγουρα αυτός σήμερα δεν είναι Αρης. Δεν είμαστε για εκεί. Σίγουρα έπαιξαν ρόλο τα προβλήμτα που υπήρχαν. Δεν υπήρχε ηρεμία, η ομάδα φτιάχθηκε πρόχειρα. Η ηρεμία θα έρθει με τις νίκες. Ν’ ανέβουμε στην Β’ και μετά να φτιάξουμε μια καλή ομάδα για να συνεχίσουμε».
Για το τι συζήτησε με τον Γαλανό πριν συμφωνήσει είπε: «Εγω είπα αν έρθω στον Αρη ο στόχος μας θα πρέπει να είναι να ανεβούμε σε δύο χρόνια. Είδα ότι κι αυτός έχει τους ίδιους στόχους. Μου είπε τα προβλήματα και μου είπε ότι θα τα βάλει όλα σε μια τάξη. Βέβαια το μεγαλύτερο κίνητρο για μένα είναι ότι είναι ο Αρης».
Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Επρεπε να γίνει ένα ρόστερ για να ξεφύγει η ομάδα από την αρχή. Τώρα πρέπει να παλέψουμε να είμαστε κοντά στις πρώτες θέσεις και μετά να γίνουν κάποιος προσθήκες για ποιότητα».
Για τον Πάουλο Κάμπος είπε: «Συζητήσαμε για το ματς με την Δόξα είδε κι αυτός κάποιες αδυναμίες. Τις είπαμε στους παίκτες και πάνω σε αυτό θα δουλέψουμε. Μέχρι το ματς με τον βασικό ανταγωνιστή μας για την άνοδο, τον Πανσερραϊκό υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια. Σε αυτά θα πρέπει να πετύχουμε ισάριθμες νίκες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags