Facebook Pixel Ενοχλήσεις ο Μακ, καλύτερα ο Κόστα
| 2016-01-12 18:18:00

Ενοχλήσεις ο Μακ, καλύτερα ο Κόστα

Ενοχλήσεις ο Μακ, καλύτερα ο Κόστα

Ένα απρόοπτο είχε η σημερινή προπόνηση αφού ο Ρόμπερτ Μακ δεν συμμετείχε προληπτικά λόγω ενός κτυπήματος στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Κοντά στην επιστροφή τους σε κανονικούς ρυθμούς βρίσκονται οι Ρικάρντο Κόστα και Γλύκος 

Αναλυτικά η ενημέρωση από το paokfc.gr:

«Το ζητούμενο από εδώ και πέρα, όπως το τόνισε ο Ίγκορ Τούντορ μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είναι η σταθερότητα. Κι αυτή είναι η κατεύθυνση της ομάδας εν όψει της συνέχειας και των συνεχόμενων αγώνων.

Ετσι, η προπόνηση της Τρίτης (12.01) αφιερώθηκε στους τρόπους ανάπτυξης της ομάδας βάσει της τακτικής που θέλει να εφαρμόσει ο Κροάτης τεχνικός εν όψει Κυπέλλου, αλλά και Super League. Στις ασκήσεις τακτικής συμμετείχε κανονικά κι ο Ρικάρντο Κόστα , ο οποίος ανεβάζει ρυθμούς σε πρόγραμμα επανένταξης. Τις προπονήσεις των τερματοφυλάκων ακολουθεί κι ο Παναγιώτης Γλύκος που, επίσης, βρίσκεται ένα βήμα από την επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ατομικό για προληπτικούς λόγους έκανε ο Ρόμπερτ Μακ που δέχτηκε ένα χτύπημα στο πόδι στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα κι αισθανόταν ενοχλήσεις. Την Τετάρτη (13.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στο γήπεδο της Τούμπας.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags