Facebook Pixel Απίστευτο ξέσπασμα από Κασάμι: "Δεν έχει αρχ..."!
| 2016-02-14 00:12:00

Απίστευτο ξέσπασμα από Κασάμι: "Δεν έχει αρχ..."!

Απίστευτο ξέσπασμα από Κασάμι: "Δεν έχει αρχ..."!

Έξαλλος ο άσος του Ολυμπιακού με Καλογερόπουλο και ΑΕΚ. «Μόνο έτσι αυτή η... μικρή ομάδα, οι φίλαθλοι τους θα μας δουν να παίρνουμε πρωτάθλημα – Ήταν γαμ@... κόκκινη σε αυτόν»!

Αναλυτικά όσα είπε ο Κασάμι:

"Είδατε τι συνέβη σήμερα, ήταν κρίμα, ντροπή. Όλος ο κόσμος να μιλάει για τον Ολυμπιακό ότι ευνοούμαστε και σήμερα να μας καταστρέφει ο διαιτητής. Ήταν ξεκάθαρη κόκκινη στον Ζουκουλίνι με φάουλ από πίσω και δεν έδωσε ούτε καν κίτρινη. Δύο λεπτά μετά δίνει την κάρτα στον Μποτία μετά από πρόκληση και φάουλ του Αραβίδη. Κρίμα που οι διαιτητές παίρνουν τέτοιες αποφάσεις, δεν έχουν τα αρχ... Πραγματικά το χάλασε σήμερα o διαιτητής με δική του ευθύνη. Μόνο έτσι θα μπορούσε να κερδίσει η ΑΕΚ που είναι μια μικρή ομάδα, 16 βαθμούς πίσω στην βαθμολογία.

Είναι η πρώτη φορά που παίζω με 9 παίκτες, δεχθήκαμε την πρώτη κόκκινη, προσπαθήσαμε, κάναμε ευκαιρίες, αλλά ήταν δύσκολο. Όταν ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς είδε την κόκκινη πάλι προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα σηκώσουμε το τρόπαιο και τότε πραγματικά θα είναι ωραίο που θα το δουν αυτό οι φίλοι της ΑΕΚ, που πανηγύρισαν σήμερα σαν να πήραν πρωτάθλημα".

***Aπίστευτη επίθεση Ολυμπιακού μετά το ντέρμπι!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags