Facebook Pixel “Γλυκοκοιτάζουν” Γερμανό άσο Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
| 2016-03-10 19:49:00

“Γλυκοκοιτάζουν” Γερμανό άσο Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

“Γλυκοκοιτάζουν” Γερμανό άσο Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Μεγάλο αστέρι από τη Γερμανία που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του φαίνεται πως έχουν “βάλει στο μάτι” οι δυο σύλλογοι!

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμετρώνται απόψε (10/3) στο μεγάλο ντέρμπι του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο πιθανότατα αυτή δεν θα είναι η μόνη τους μάχη, καθώς αναμένεται να “κονταροχτυπηθούν” και το καλοκαίρι για την απόκτηση του Μάριο Γκέτσε!

Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα “Daily Star”. Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός διανύει κάκιστη σεζόν με τη Μπάγερν Μονάχου μετρώντας μόλις 11 συμμετοχές και 1 γκολ. Οι συχνοί τραυματισμοί δεν έχουν επιτρέψει στον 23χρονο να δικαιώσει τις προσδοκίες των ανθρώπων της ομάδας μετά τη μεταγραφή του από τη Ντόρτμπουντ το 2013, η οποία κόστισε 37 εκατομμύρια ευρώ.

Έτσι, οι Βαυαροί αναμένεται να επιδιώξουν την πώληση του “Σούπερ Μάριο”στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, με τις δυο αγγλικές ομάδες να είναι δυο από τους αρκετούς πιθανούς μνηστήρες του χρυσού σκόρερ του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags