Facebook Pixel Στην Τροχαία Στιλ και Πίκρος, κουβέρτες στα δοκάρια!
| 2016-05-12 13:00:00

Στην Τροχαία Στιλ και Πίκρος, κουβέρτες στα δοκάρια!

Στην Τροχαία Στιλ και Πίκρος, κουβέρτες στα δοκάρια!

Mυθικό σχόλιο του Γιώργου Μύρτσου στο Sportdog για τα πλέι οφ. "Εγώ, που είμαι 50 ετών, δεν τρώω αυτό το γκολ"! Ποιος βγάζει κ...λα και ποιος ήταν για 4 κόκκινες; Μην τον χάσετε...

Συνεχίζουν να με δικαιώνουν με τις εμφανίσεις τους ο Στιλ με τον ...Πίκρο! Γιατί μπορεί για τις άλλες ομάδες να είναι Γλύκος ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, αλλά για τους οπαδούς της δικής του ομάδας είναι Πίκρος! Μπορούν και οι δύο αυτοί τερματοφύλακες να κληθούν στην Τροχαία για να ρυθμίζουν την κυκλοφορία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Δεν θα υπάρξει πουθενά ξανά μποτιλιάρισμα, το εγγυώμαι εγώ. Θα φάνε το ψωμάκι στους τροχονόμους, αυτοί οι δύο είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί του τροχονόμου.

Για τον Στιλ, ειδικά, έχω πει από την αρχή ότι δεν υπάρχει εκτός Αγγλίας ομάδα με Άγγλο τερματοφύλακα. Από εκεί και πέρα, τι άλλο να λέμε; Τερματοφύλακας ...κουβέρτα είναι αυτός! Κάνω πρόταση σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό να κρεμάσουν κουβέρτα μέχρι το τέλος των πλέι οφ στα δοκάρια τους, περισσότερα θα πιάσουν. Γιατί το γκολ που έφαγε ο Στιλ, είναι σα στημένο βιντεάκι για να σπάμε πλάκα. Ο Γλύκος από την άλλη όταν κάνει έξοδο, είναι σα να ρωτάει: "Συγνώμη κύριε επιθετικέ, μπορώ να κάνω έξοδο;".

Μπορεί οι ομάδες να ήρθαν από διακοπή και να υπάρχει ένα άσχημο κλίμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά αυτό που είδαμε χθες δεν είναι ποδόσφαιρο για ομάδες που διεκδικούν πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό. Δεν είναι επίπεδο ποδοσφαίρου αυτό. Το Πανιώνιος-Παναθηναϊκός ήταν μία ταλαιπωρία, ειδικά το πρώτο ημίχρονο. Για ισοπαλία ήταν το ματς. Θα μείνω στην προσπάθεια του Πανιωνίου, θα δώσω συγχαρητήρια στον Μαρίνο και τους ανθρώπους του Πανιωνίου που έχουν φτιάξει μία οικογένεια. Και θα προτείνω σε όσα νέα παιδιά θέλουν να παίξουν μπάλα, να πάρουν το παράδειγμα του Σιώπη. Βγάζει κάβλα, πάθος αυτός το παιδί κι αν τον βάλεις δίπλα στον Τζιόλη, ο παίκτης του ΠΑΟΚ κάνει μόνο για σηματοδότης που ρυθμίζει κυκλοφορία.

Το ντέρμπι των Δικεφάλων μόνο ντέρμπι δεν ήταν. Μία γνωστή ΑΕΚ, που δεν έχει τίποτα από υλικό. Όταν κορυφαίος επιθετικός είναι ο Αραβίδης, που μακάρι να έχει τύχη να προχωράει το παιδί, δεν γίνεται να αλλάξει επίπεδο η ομάδα. Ούτε με τον γερο-περιέργο Τζιμπούρ, που χθες ήταν για να φάει τεσσερις κόκκινες κάρτες. Το αυτονόητο, για τα επεισόδια που έγιναν και το ξύλο που έπεσε, δεν το σχολιάζω. Ο καθένας σχολιάζει και κρίνει τα επεισόδια όπως νομίζει, σε άλλους αρέσουν να συμβαίνουν, σε άλλους δεν αρέσουν, αλλά η δική μου άποψη είναι ότι σε αγωνιστικό χώρο απαγορεύονται τα επεισόδια.

Στην ΑΕΚ το γεγονός ότι κατάφεραν και τερμάτισαν τρίτοι, δείχνει ότι έγινε τεράστια προσπάθεια. Αν βγάλεις τον Γιόχανσον από το κέντρο, δεν υπάρχει ποιότητα σε αυτή την ομάδα. Ο ένας τερματοφύλακας είναι καρτούν και ο άλλος ανύπαρκτος, το αμυντικό δίδυμο τα ίδια, χαφ χωρίς ποιότητα και μπροστά ο απείθαρχος Τζιμπούρ, που δεν χωράει σε πειθαρχημένο σχήμα.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ αδικεί τον εαυτό του συνεχώς. Θεωρώ ότι έχει το καλύτερο ρόστερ μαζί με τον Ολυμπιακό, αλλά είναι κακομεταχειρισμένο. Δεν μπορεί να είναι τερματοφύλακας στον ΠΑΟΚ ο Γλύκος. Εγώ να καθίσω στη θέση του, που είμαι 50 ετών, δεν τρώω τέτοιο γκολ που έφαγε! Δεν μπορεί να παίζει ο ΠΑΟΚ με Τζαβέλλα, Τζιόλη και Κλάους. Την ΑΕΚ την κέρδισε με τον Ροντρίγκες, τον Ζάιρο, τον Μυστακίδη που μπήκε και σκόραρε και τον Πέλκα που βρέθηκε μέσα στις φάσεις. Ανύπαρκτη ήταν η ΑΕΚ και η ανατροπή του ΠΑΟΚ έγινε με προσωπικές ενέργειες.

Ο ΠΑΟΚ έχει τεράστιες τάσεις αυτοκαταστροφής: Έχουν εξαφανίσει τον Μπερμπάτοφ, έχουν έναν Μυστακίδη που ξελασπώνει την ομάδα, φοβούνται να αφήσουν στον πάγκο τον Τζαβέλλα, φοβούνται να βγάλουν αλλαγή τον Τζιόλη. Έχει καλύτερο υλικό, αλλά από τη στιγμή που είναι κακομεταχειρισμένο, δεν γίνεται τίποτα. Το ρεζουμέ από τα δύο παιχνίδια, πάντως, είναι ότι δεν είδαμε μπάλα. Είδαμε δύο γκολάρες, του Ροντρίγκες και του Μυστακίδη και ένα καλούτσικο του Λέτο, που έχει ευθύνη όμως ο Διούδης, γιατί έπεσε με τα δύο χέρια και δεν έφτασε την μπάλα. Αν είχε κάνει κίνηση με το ένα χέρι, θα είχε μεγαλύτερη ελαστικότητα το κορμί του. 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags