Facebook Pixel Ο Ντέμης, ο Τσίπρας και ο Αλογοσκούφης
| 2016-11-15 12:14:00

Ο Ντέμης, ο Τσίπρας και ο Αλογοσκούφης

Ο Ντέμης, ο Τσίπρας και ο Αλογοσκούφης

Πάντα διέθετε τον επικοινωνιακό μηχανισμό ο Ντέμης Νικολαΐδης για να μπορεί στο άψε-σβήσε να δημιουργεί θέματα με τον ίδιο στο επίκεντρο, τα οποία προφανώς θεωρεί πως αντανακλούν πάνω του θετικά.

Ετσι και προχθές το απόγευμα, μάθαμε πως όταν μπήκε ο Αλέξης Τσίπρας στη σουίτα όπου έβλεπαν το ματς με τη Βοσνία οι διεθνείς του 2004, ο πρώην επιθετικός και πρόεδρος της ΑΕΚ, αφού έδωσε μια «τυπική» χειραψία όπως περιγράφηκε, αποχώρησε και επανήλθε μόνο όταν έφυγε ο πρωθυπουργός.

Δεν είναι δηλαδή ευχαριστημένος από τον Τσίπρα ο Ντέμης Νικολαΐδης και προφανώς για να γίνει είδηση η κίνησή του, πρέπει να είναι πολύ σημαντικό αυτό.

Επίσης, προφανώς ο Ντέμης θα ήταν πιο ευχαριστημένος, για παράδειγμα, από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας του Κώστα Καραμανλή.

Ακόμη θυμόμαστε το περιβόητο «Μνημόνιο» για το γήπεδο, που υπέγραψε προεκλογικά (εκλογές 2007) με τον Γιώργο Αλογοσκούφη για το γήπεδο της ΑΕΚ ως πρόεδρος τότε της ΠΑΕ. Είχε περιγραφεί σαν ένα τεράστιο βήμα για το σχέδιο του γηπέδου στην έκταση του ΟΔΔΥ.

Και είχε φυσικά γίνει προεκλογικό αντικείμενο εκμετάλλευσης τότε από τη Νέα Δημοκρατία. Που, όπως αποδείχτηκε σύντομα, μαζί με την ΠΑΕ ΑΕΚ του Ντέμη Νικολαΐδη πουλούσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Αλλά προφανώς αν δει κάπου τον Αλογοσκούφη σήμερα ο Ντέμης δεν θα αντιδράσει όπως με τον Τσίπρα...

*Το σχόλιο δημοσιεύτηκε στη στήλη "Αποδυτήρια" της Εφημερίδας των Συντακτών στο φύλλο της Τρίτης 15/11

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags