Facebook Pixel Το ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ το Sportdog, είναι γεγονός - Το τέλος του Λέσκοτ και ο διάδοχος!
| 2016-11-22 21:45:00

Το ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ το Sportdog, είναι γεγονός - Το τέλος του Λέσκοτ και ο διάδοχος!

Το ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ το Sportdog, είναι γεγονός - Το τέλος του Λέσκοτ και ο διάδοχος!

Το Sportdog σας ενημέρωσε, πρώτο απ' όλους, ξεκάθαρα ότι ο Λέσκοτ τελειώνει από την ΑΕΚ, όταν όλοι έγραφαν για... εξελίξεις. Επιβεβαιωθήκαμε και σας δίνουμε τη συνέχεια.
 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα του Λέσκοτ, καθώς εδώ και λίγες ώρες βρίσκονται σε εξέλιξη οι συζητήσεις ανάμεσα στην ΑΕΚ και την πλευρά του ποδοσφαιριστή και όλα δείχνουν πως πολύ σύντομα θα οδηγηθούν στο… διαζύγιο!

Πρόκειται για μία εξέλιξη φυσικά, για την οποία σας είχε ενημερώσει από νωρίς με αποκλειστικό ρεπορτάζ ο SportDog, όταν σας γράψαμε πως η αποχώρηση του Άγγλου στόπερ αποτελεί μονόδρομο.

Στην Ένωση είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι τόσο με την στάση του ποδοσφαιριστή όσο και με του ατζέντη του, καθώς θεωρούν πως από την αρχή της ιστορίας, έκαναν πολλά και σοβαρά «παραπτώματα». Ξεκινάμε από τον τραυματισμό του στην Αγγλία, ενώ …έκανε ποδήλατο σε ημέρα ρεπό, συνεχίζουμε με την επιμονή του να ακολουθήσει θεραπεία στην πατρίδα του, και φτάνουμε στην σημερινή «διαρροή» ότι είναι ενοχλημένος από την στάση των Κιτρινόμαυρων και για αυτό σκέφτεται να φύγει!

Όλα αυτά έχουν κάνει έξαλλους τους ανθρώπους της ΑΕΚ και για αυτό πλέον συζητάνε «ανοιχτά» το ενδεχόμενο διαζυγίου. Μάλιστα, σήμερα υπήρξαν πολλές επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει κάποια οριστική συμφωνία.

Μάλιστα, τι τελευταίες ώρες η πλευρά του Λέσκοτ φαίνεται κάπως να έχει… μαλακώσει, όμως στην Ένωση είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι και δεν δείχνουν πρόθυμοι να κάνουν ούτε βήμα πίσω. Αν βρεθεί μάλιστα λύση, σχετικά σύντομα, και με το μεγαλύτερο εμπόδιο (το διετές συμβόλαιο!), τότε θα έχουμε άμεσα και επίσημες ανακοινώσεις!

Η εξέλιξη αυτή βέβαια, ανατρέπει και τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ, καθώς πλέον ψάχνουν για τον Γενάρη επιθετικό «εξάρι», αλλά και στόπερ! Μάλιστα, θα βγουν στην αγορά για …βαρβάτο στόπερ, αφού και ο Τσιγκρίνσκι έβγαλε ήδη πρόβλημα τραυματισμού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δύο πρόεδροι της ΑΕΚ για το "ντου" του Τίγρη: "Ομαδούλες οι παίκτες" - "Στο Λυκαβηττό ο Λαμπρόπουλος, στο... διάολο ο Ανέστης"!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags