Facebook Pixel Συγκίνησε ο τεχνικός της Κροτόνε... Το είπε και το έκανε! (BINTEO)
| 2017-06-19 11:07:00

Συγκίνησε ο τεχνικός της Κροτόνε... Το είπε και το έκανε! (BINTEO)

Συγκίνησε ο τεχνικός της Κροτόνε... Το είπε και το έκανε! (BINTEO)

Ο τεχνικός της Κροτόνε, Ντάβιντε Νίκολα, είχε υποσχεθεί, στη μνήμη του παιδιού του πέθανε το 2014, πως αν η ομάδα έμενε στη Serie A, θα έκανε το γύρο της Ιταλίας με ποδήλατο...

Η Κροτόνε μπόρεσε τελικά μια από τις μεγαλύτερες παραμονές στην ιστορία της Serie A και χθες ο Νίκολα εκπλήρωσε την υπόσχεσή του, καθώς έφτασε στο Τορίνο μετά από εννέα μέρες διαδρομής από τη νότια περιοχή της Καλαβρίας.

Ο 44χρονος αποθεώθηκε από περίπου 300 άτομα καθώς ολοκλήρωσε το ταξίδι του από το Κροτόνε στο Τορίνο, από τη νότια στη βόρεια Ιταλία.

«Εάν είμαι κουρασμένος; ακόμα δεν αισθάνομαι ιδιαίτερο πόνο», είπε στους δημοσιογράφους. «Στη συνέχεια θα έχω μια καλύτερη ιδέα και ίσως θα αισθανθώ λίγο κουρασμένος. Για μένα, το πιο σημαντικό είναι ότι ο στόχος μου έχει επιτευχθεί, τήρησα την υπόσχεση και με τη βοήθεια πολλών ανθρώπων, προσελκύσαμε επίσης την προσοχή πολλών ανθρώπων στο ζήτημα της ασφάλειας στους δρόμους. Στο Τορίνο με χαιρέτησαν με μεγάλο ενθουσιασμό. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος».

Η Κροτόνε, που αγωνίστηκε στην Serie A για πρώτη φορά την τελευταία σεζόν, έδειχνε για μεγάλο μέρος της περιόδου, σχεδόν βέβαιο ότι θα επιστρέψει στη Serie B. Όμως, έχοντας πάρει μόλις 14 πόντους από τα 29 πρώτα παιχνίδια της, κατάφερε να κερδίσει έξι από τους τελευταίους εννέα αγώνες και τελείωσε με 34 βαθμούς, δύο πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Νίκολα έδωσε την υπόσχεσή του μετά από μια νίκη με 2-1 στη Βερόνα απέναντι στην Κίεβο, την πρώτη τους νίκη στη Serie A, στις αρχές Απριλίου. «Ήταν ένα όμορφο ταξίδι, ένα παραμύθι», είπε ο Νίκολα.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags