Facebook Pixel Ποιος Μποκανί; Κορυφαίοι φορ για Ολυμπιακό από ...Μπέντο -Βραζιλιάνοι, ο Γερμανός κι ο Παραγουανός
| 2017-06-25 21:00:00

Ποιος Μποκανί; Κορυφαίοι φορ για Ολυμπιακό από ...Μπέντο -Βραζιλιάνοι, ο Γερμανός κι ο Παραγουανός

Ποιος Μποκανί; Κορυφαίοι φορ για Ολυμπιακό από ...Μπέντο -Βραζιλιάνοι, ο Γερμανός κι ο Παραγουανός

Ένα άγνωστο μεταγραφικό παρασκήνιο για την υπόθεση "φορ" στο Λιμάνι και η ...λάθος πληροφορία για τον Μποκανί και τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός στάθηκε άτυχος στην επιλογή του Ντιεμερσί Μποκανί για την κορυφή της επίθεσης. Ο Κογκολέζος επιθετικός ήρθε στον Πειραιά, αλλά δεν ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του, αφού "κόπηκε" στις ιατρικές εξετάσεις.

Μάλιστα, πριν λήξει άδοξα η υπόθεση, γράφτηκε στη χώρα μας ότι οι Ερυθρόλευκοι είχαν και πέρυσι το καλοκαίρι την ευκαιρία να αποκτήσουν τον Αφρικανό φορ. Αυτό δε συνέβη, όπως διαβάσαμε, εξαιτίας του Πάουλο Μπέντο, που τον απέρριψε προτιμώντας τον Όσκαρ Καρντόσο, ο οποίος έκανε μια απογοητευτική χρονιά με τη φανέλα της ομάδας.

Η συγκεκριμένη πληροφορία αναπαράχθηκε σε ελληνικά ΜΜΕ, όμως δεν ευσταθεί. Θυμίζουμε ότι το περυσινό καλοκαίρι ο Ολυμπιακός βρέθηκε μια ανάσα από την απόκτηση του Νιλμάρ. Ο Βραζιλιάνος θεωρούταν "κλεισμένος", αλλά η επιμονή της ομάδας του, η οποία δεν τον άφηνε να "λύσει" το συμβόλαιό του, "χάλασε" τελικά τη μεταγραφή.

Θέλοντας, λοιπόν, να βρουν τον ...αντι-Νιλμάρ οι Πειραιώτες εξέτασαν τις περιπτώσεις του Καρντόσο και άλλων δυο επιθετικών με σπουδαίο βιογραφικό προτού καταλήξουν στον Παραγουανό.

Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο Τζο και τον Γερμανό Κέβιν Κουράνι, οι οποίοι, όμως, κρίθηκε ότι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις να αποκτηθούν, με αποτέλεσμα να προτιμηθεί ο Καρντόσο.

Συνεπώς, ο Μπέντο επέλεξε τον Παραγουανό ανάμεσα σε άλλα γνωστά ονόματα, ωστόσο η περίπτωση του Μποκανί δεν έπαιξε ποτέ στην πραγματικότητα, τουλάχιστον όχι ως προτεραιότητα. Επομένως, σε καμία περίπτωση δεν τέθηκε δίλημμα μεταξύ των δυο παικτών...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags