Facebook Pixel “Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση, μιλάμε μόνο με Φερέιρα”
| 2011-07-22 18:50:00

“Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση, μιλάμε μόνο με Φερέιρα”

“Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση, μιλάμε μόνο με Φερέιρα”

Ο μάνατζερ του Ζεκά δήλωσε άγνοια για την πρόταση του Παναθηναϊκού και αποκάλυψε πως υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι για τον ποδοσφαιριστή.

Το όνομα του Ζεκά εδώ και καιρό βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Παναθηναϊκού, αλλά όπως αποκάλυψε στο Leoforos.gr ο μάνατζερ του μέσου της Σετουμπάλ, Κάρλος Γκονσάλβες οι «πράσινοι» δεν είναι οι μοναδικοί ενδιαφερόμενοι... «Ναι υπάρχουν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Ζεκά. Δεν γνωρίζω όμως αν έχουν φτάσει στο επίπεδο, που έχει φτάσει ο Παναθηναϊκός. Να μιλάνε δηλαδή με την διοίκηση της Σετουμπάλ...».

Σχετικά με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, την Παρασκευή, περί επίσημης πρότασης του «τριφυλλιού» για τον 22χρονο άσο, ο εκρόσωπός του δήλωσε: «Δεν νομίζω να έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση, από τον Παναθηναϊκό. Λογικά θα είχαμε ενημερωθεί για αυτό, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει τις επόμενες ημέρες», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ στην ερώτηση αν ευελπιστεί οτι μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, απάντησε: «Αισιοδοξώ πως ναι, αλλά ποτέ κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για τέτοια θέματα».

Πάντως με δεδομένη και την επιθυμία του παίκτη να έρθει στην Ελλάδα, φαίνεται πως οι «πράσινοι» έχουν ρίξει όλο το... βάρος τους στις συζητήσεις με την Σετουμπάλ, καθώς όπως είπε ο Κάρλος Γκονσάλβες μόνο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει μιλήσει με τον ίδιο ή τον πελάτη του: «Όχι από τον Παναθηναϊκό δεν μας έχει μιλήσει κανένας άλλος, εκτός από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ξέραμε για το ενδιαφέρον του για τον Ζέκα, μας το επανέλαβε και άκουσε την επιθυμία του παίκτη να έρθει στην Ελλάδα».

Πηγή: Leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags