04/09/17 - 00:09

"Με μιάμιση ευκαιρία γκολ οι Βέλγοι, στεναχώρια με Εσθονία"

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τόνισε ότι το Βέλγιο σκόραρε έχοντας μιάμιση ευκαιρία στο Καραϊσκάκη, ενώ στάθηκε ειδικά στην γκέλα με την Εσθονία που μέχρι τώρα στοιχίζει ακριβά στην Εθνική.

"Με μιάμιση ευκαιρία γκολ οι Βέλγοι, στεναχώρια με Εσθονία"
27.872views 0shares

Αναλυτικά η δήλωση του Έλληνα αμυντικού:

«Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση, γιατί χάσαμε τη δεύτερη θέση. Πιστεύω ότι σήμερα είχαμε πολύ καλύτερη εικόνα σε σχέση με την Πέμπτη, κάναμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν κατορθώσαμε να βάλουμε ένα γκολ παραπάνω. Το Βέλγιο έκανε μέχρι το 85' μιάμιση ευκαιρία και σκόραρε δύο φορές, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο και δεν έχει τελειώσει τίποτα. Απομένουν δύο παιχνίδια, πάμε για να νικήσουμε και περιμένουμε από το Βέλγιο να νικήσει και στα δικά του παιχνίδια.

Σήμερα ήταν ένας δύσκολος αγώνας, στα τρία καθοριστικά παιχνίδια που έπρεπε να κάνουμε την υπέρβαση στον όμιλο, την κάναμε. Η γκέλα με την Εσθονία μας στέρει τη δεύτρη θέση, εκεί έπρεπε να νικήσουμε 100% και δεν τα καταφέραμε. Πλέον, εξαρτώμαστε από άλλους, ο πρώτος μας στόχος σε αυτά τα προκριματιά ήταν να γίνουμε ομάδα και ομάδα γίναμε. Στεναχωρηθήκαμε όλοι μας την Πέμπτη, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, παίξαμε καλύτερα σήμερα σε σχέση με την αναμέτρηση με την Εσθονία αλλά δεν ήρθε το θετικό αποτέλεσμα και πλέον οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ