Facebook Pixel Έξαλλος Σεμπά με Τζούρτζεβιτς: Γιατί «τα πήρε» ο Βραζιλιάνος με τον Σέρβο φορ και του «τα έχωσε»
| 2017-09-09 22:45:00

Έξαλλος Σεμπά με Τζούρτζεβιτς: Γιατί «τα πήρε» ο Βραζιλιάνος με τον Σέρβο φορ και του «τα έχωσε»

Έξαλλος Σεμπά με Τζούρτζεβιτς: Γιατί «τα πήρε» ο Βραζιλιάνος με τον Σέρβο φορ και του «τα έχωσε»

Διάβασε τι συνέβη μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών στην αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο της νίκης απέναντι στην Ξάνθη στα Πηγάδια, καθώς εμφανίστηκε χωρίς μυαλό στην επίθεση, μιας και στο πρώτο ημίχρονο κυρίως, οι πρωταθλητές έχασαν αρκετές κλασικές ευκαιρίες.

Μάλιστα, τα πολλά χαμένα γκολ ήταν για τους Πειραιώτες με το 1-0 του Ένχελς, κάτι που σημαίνει ότι οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν σε αυτές τις φάσεις να "κλειδώσουν" τη νίκη απέναντι στη μαχητική Σκόντα.

Σε μία από τις ανεπανάληπτες ευκαιρίες που σπατάλησαν στο πρώτο μέρος οι Ερυθρόλευκοι πρωταγωνιστής ήταν ο Σεμπά, ο οποίος δεν κατάφερε να σκοράρει σχεδόν προ κενής εστίας μετά από πάσα πάρε-βάλε του Τζούρτζεβιτς.

Όταν δε ο Βραζιλιάνος έστειλε την μπάλα απελπιστικά άουτ, ο Σέρβος φορ φάνηκε του κάνει παράπονα, προφανώς γιατί δεν μπόρεσε να εκτελέσει σωστά. Η αντίδραση, όμως, του επιθετικού του Ολυμπιακού έκανε έξαλλο τον Σεμπά, ο οποίος του απάντησε σε πολύ έντονο ύφος και σήκωσε απηυδισμένος τα χέρια ψηλά.

Ο Βραζιλιάνος τα έβαλε ξεκάθαρα με τον συμπαίκτη του για το γεγονός ότι του ζήτησε τα ρέστα, ωστόσο ήταν μια κακή αντίδραση της στιγμής και φυσικά δεν υπήρξε συνέχεια. Προφανώς ο παίκτης είχε νεύρα που δεν κατάφερε να σκοράρει ένα φαινομενικά εύκολο τέρμα και γι' αυτό ξέσπασε με αυτό τον τρόπο...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags