Facebook Pixel Τους έκανε να τους κλαίνε οι Βαλε-ρέγκες! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2011-07-28 21:49:00

Τους έκανε να τους κλαίνε οι Βαλε-ρέγκες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τους έκανε να τους κλαίνε οι Βαλε-ρέγκες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με γκολάρες Βιεϊρίνια και Γκαρσία, ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 τη Βαλερένγκα στη Νορβηγία και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς της Τούμπας (4/8). Από τώρα στα πλέι-οφ της Europa League! 

Τι και αν “σερνόταν” στα φιλικά, ο ΠΑΟΚ στο “παγωμένο” λόγω ατμόσφαιρας Ούλεβαλ, έπαιξε έξυπνα, χτύπησε στην κόντρα και πήρε το 2-0! Λαζάρ και Βιεϊρίνια ήταν οι κορυφαίοι κόντρα στους Νορβηγούς, που δεν έδειξαν τίποτα ιδιαίτερο, ίσως κι επηρεασμένοι από την πρόσφατη τραγωδία.

Τις ευκαιρίες ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μπορεί από το ξεκίνημα του πρώτου μέρους να έδωσε χώρο στους Νορβηγούς, αλλά ο “Δικέφαλος” είχε τις ευκαιρίες (1` Φωτάκης, 6` Κλάους, 16` Λαζάρ).

Γενικότερα, οι παίκτες του Μπόλονι την έψαχναν στην κόντρα απέναντι σε μια Βαλερένγκα που σε όλο το πρώτο μέρος είχε μόνο μια ευκαιρία (25` Φέλαχ).

Ο “Δικέφαλος” προς το τέλος κέρδισε μέτρα, έχοντας μια υποφερτή κυκλοφορία κι έφτασε πάλι κοντά στο 1-0 στο 40`, αλλά ο Χίρσφιλντ κράτησε το μηδέν στην προσπάθεια του Έτο.

Ίδια γεύση...
Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε δραματικά στο δεύτερο μέρος, με τον ΠΑΟΚ να απειλεί πάλι στο ξεκίνημα (Γκαρσία στο 51` και Βιεϊρίνια στο 55`) και τους Νορβηγούς να έχουν κι αυτοί μια καλή φάση για γκολ.

... άλλο αποτέλεσμα!
Ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ, ο Λαζάρ, στο 72` αφού πήρε τις κόντρες έβγαλε μπροστά στον Βιεϊρίνια, ο οποίος ξεχύθηκε και κεραυνόβολησε τον Χίρσφιλντ για το 1-0! Ο Ρουμάνος στο 80` έγινε δικαιολογημένα αλλαγή για να μπει ο φρέσκος Τσουκαλάς.
Ο ΠΑΟΚ κρατούσε μάλλον χαλαρά το 1-0, αφού η Βαλερένγκα δεν μπόρεσε να αντιδράσει ουσιαστικά και στο 90+1` ο Πάμπλο Γκαρσία με ένα καταπληκτικό φάουλ έκανε το 0-2 κι έστειλε την ομάδα στα πλέι οφ!! 

Το φιλμ του αγώνα

90+4` Λήξη του αγώνα

90+3` Ο Παπάζογλου αντί του Κλάους

90+1` Ο Πάμπλο Γκαρσία με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-2 με το αριστερό!!

 

 

90` Kίτρινη στον Ογκούντε

90` Ο Ρομπέρ στη θέση του Φωτάκη

86` Κίτρινη στον Έτο

84` Ο Στόορ στη θέση του Ζάιτς

80` Ο Τσουκαλάς μπήκε στη θέση του Λαζάρ

78` O Nίλσεν από θέση πλάγια αριστερά σούταρε δυνατά, αλλά ο Κρέσιτς έπεσε σωστά στη γωνία του και απομάκρυνε

72` Ο Λαζάρ αφού πήρε τις κόντρες, έβγαλε με ατομική ενέργεια μπροστά την ομάδα, την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Βιεϊρίνια, που μπήκε κατά μέτωπο και με σουτ έκανε το 0-1!

 

 

68` Ο Νίλσεν αντί του Φελάχ

57` Ο Κονέ στη θέση του Λέι

56` Συναγερμός στην εστία του ΠΑΟΚ. Αρχικά ο Κρέσιτς απέκρουσε το σουτ του Μπέρε και στη συνέχεια ο Τσιρίλο έβαλε την κόντρα σωτήρια σε σουτ του Νόρντβικ

55` Κάθετη του Λαζάρ στον Βιεϊρίνια, ο Πορτογάλος πλάσαρε, αλλά η μπάλα κόντραρε και πήγε κόρνερ

51` Φαλτσαριστή εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία από τη δεξιά γωνία της περιοχής, άουτ

48` Κίτρινη κάρτα στον Γκαρσία για μαρκάρισμα

46` Έναρξη του δευτέρου μέρους

45+1` Λήξη του πρώτου μέρους

40` Κόντρα του ΠΑΟΚ με τον Λαζάρ να βρίσκει τον Βιερίνια, αυτός έκοψε δεξιά στον Έτο, ο Βραζιλιάνος πλάσαρε και ο Χίρσφιλντ απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ

37` Mακρινό σουτ του Λίνο με το αριστερό έξω από την περιοχή, άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

25` Μετά από κόντρες στην περιοχή του ΠΑΟΚ, η μπάλα έφτασε στον Φέλαχ, αλλά ο Κρέσιτς έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Νορβηγού

16` Μπάσιμο του Βιεϊρίνια από αριστερά, ο Πορτογάλος γύρισε μέσα στην περιοχή στον Λαζάρ, όμως το σουτ του Ρουμάνου πέρασε άουτ

6` O Kλάους έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, πήγε κατά μέτωπο, σούταρε δύνατα, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ

1` Ο Κλάους έκοψε αριστερά στον Φωτάκη, που μπήκε από δεξιά, αλλά το σουτ του μέσου του ΠΑΟΚ πέρασε λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι!

1` Έναρξη του αγώνα

Πριν από την έναρξη του ματς, ο δήμαρχος του Όσλο απηύθυνε μήνυμα ενότητας προς Νορβηγούς και Έλληνες ενώ εξέφρασε τη λύπη για το μακελειό...

Oι συνθέσεις:

Βαλερένγκα: Χίρσφελντ, Νόρντβικ, Μούρι, Ντος Σάντος, Μπέρε, Ογκούντε, Φελά (67 Νίλσεν), Λέιχ (57 Κονέ), Στράντμπεργκ, Ζάγιτς (84 Στούρι), Σινγκ.

ΠΑΟΚ : Κρέσιτς, Λίνο, Έτο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Γκαρσία, Αρίας, Λαζάρ (80 Τσουκαλάς), Φωτάκης (90 Ρομπέρ), Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης (90++ Παπάζογλου).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags