Facebook Pixel Sportdog.gr | Δημοσίευμα - φωτιά: «Αυτόν θέλει να... ψήσει ο Αλαφούζος»
| 2017-11-06 13:17:00

Δημοσίευμα - φωτιά: «Αυτόν θέλει να... ψήσει ο Αλαφούζος»

Sportdog Team
Δημοσίευμα - φωτιά: «Αυτόν θέλει να... ψήσει ο Αλαφούζος»

Γνωστός επιχειρηματίας με ποδοσφαιρικό παρελθόν...

Η στήλη “Non Paper” και η εφημερίδα FORZA αποκαλύπτουν τις επαφές του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναίκός Γιάννη Αλαφούζου με τον γνωστό επιχειρηματία και άλλοτε μεγαλομέτοχο του Ηρακλή, Ευάγγελο Μυτιληναίο!

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “Non Paper” ο Αλαφούζος άνοιξε κανάλι επικοινωνίας και με έναν παλιόφιλο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και το όνομα αυτού, Βαγγέλης Μυτιληναίος.

 

Ο άλλοτε μεγαλομέτοχος του Ηρακλή (τον Ιανουάριο του 2003 αποχώρησε από τον «Γηραιό») με πείρα στο ποδόσφαιρο και γνωστός φίλος του Παναθηναϊκού, βρίσκεται ανάμεσα στους Έλληνες επιχειρηματίες με τους οποίους έχει έρθει σε επαφή ο Αλαφούζος.

Η αλήθεια είναι πως σε πρώτο χρόνο ο γνωστός επιχειρηματίας έχει δυσάρεστες αναμνήσεις από το πέρασμά του από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παρεμπιπτόντως, στο παρελθόν είχε κυκλοφορήσει πως η οικογένεια Βαρδινογιάννη με την οποία υπήρξε «συμπαίκτης» στην αγορά ενέργειας στην Ελλάδα, επιχείρησε να πραγματοποιήσει την…μεταγραφή του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Μυτιληναίος όπως συνέβη τότε έτσι και μέχρι πρότινος ήταν διστακτικός απέναντι σε κάθε πρόταση επιστροφής στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Μένει να αποδειχθεί αν εξακολουθεί να διατηρεί την ίδια στάση, ή μήπως στην προκειμένη περίπτωση το πρότζεκτ της επένδυσης στον Παναθηναϊκό αυτή την φορά θα τον βάλει σε σκέψεις.   

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "FORZA" - ΣΤΗΛΗ: "ΝΟΝ PAPER"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags