Facebook Pixel Sportdog.gr | Η δήλωση για Σαββίδη άναψε φωτιές σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ - Τα πάνω-κάτω στη Super League;
| 2018-03-25 10:21:00

Η δήλωση για Σαββίδη άναψε φωτιές σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ - Τα πάνω-κάτω στη Super League;

Sportdog Team
Η δήλωση για Σαββίδη άναψε φωτιές σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ - Τα πάνω-κάτω στη Super League;

Ποιος μεγαλοπαράγοντας την έκανε και τι «μαρτύρησε»;

Εντύπωση προκάλεσαν πριν από λίγες ημέρες οι δηλώσεις του Νίκου Ζαμάνη σχετικά με τον Ιβάν Σαββίδη, τον κόσμο του ΠΑΟΚ και τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου μίλησε για όλες τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έδωσε μία… ασπίδα στο αφεντικό του Δικεφάλου, με αποτέλεσμα η τοποθέτησή του να γίνει «σημαία» σε όλα τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης.

Για όποιον δεν τις έχει διαβάσει, ο Ζαμάνης μεταξύ άλλων ανέφερε: «Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μετά από ένα ατυχές περιστατικό, για το οποίο ο κ. Σαββίδης που το δημιούργησε, ανέλαβε πλήρως τις ευθύνες του και έχει μετανιώσει γι’ αυτό, ζητώντας με σχετική του ανακοίνωση, δημόσια συγνώμη, από όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, όλους τους Έλληνες φιλάθλους, την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα,  ο ΠΑΟΚ και το φίλαθλο κοινό του (που σημειωτέον στο συγκεκριμένο ματς είχε υποδειγματική συμπεριφορά) δεν φταίνε σε τίποτα για να στιγματίζονται, είναι δε επιβεβλημένο να τίθενται τα τεκταινόμενα στην πραγματική τους διάσταση».

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση λοιπόν και κυρίως ο χρόνος που έγινε, όταν δηλαδή ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης βρίσκονταν με την πλάτη στον τοίχο και έψαχναν έναν «σύμμαχο», συζητήθηκε πάρα πολύ από τους παράγοντες των άλλων ομάδων και κάποιοι το προχώρησαν ένα… βήμα παρακάτω. Μάλιστα, αρκετά το συνέδεσαν με τις καλές σχέσεις που έχουν το τελευταίο διάστημα Πανιώνιος και Δικέφαλος, αλλά και με μεταγραφικά θέματα.

Δεν αποτελεί άλλωστε κρυφό μυστικό πως στον ΠΑΟΚ εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του 24χρονου Γιώργου Μασούρα, ο οποίος έχει έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο και το όνομα του οποίου έχει εμπλακεί τόσο στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού όσο και της ΑΕΚ παλιότερα, με την υποσημείωση ότι άρεσε πάρα πολύ στον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Πρόκειται για έναν παίκτη με εξαιρετική τεχνική, σε καλή ηλικία με γεμάτες σεζόν στην Σούπερ Λιγκ τα τελευταία χρόνια, ενώ είναι αρκετά γρήγορος για το ύψος του (1,84). Μόλις 24 ετών, αγωνίζεται ως ακραίος μεσοεπιθετικός και παρότι έχει δεξί πόδι παίζει αριστερά, ενώ θεωρείται από τους πιο εξελίξιμους παίκτες των Νεοσμυρνιωτών, αλλά και η… ελπίδα τους για μία καλή πώληση το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο ΠΑΟΚ πληρώνει καλά για τέτοιες περιπτώσεις παικτών, το έκανε άλλωστε με τον Λημνιό και για αυτό ίσως στον Πανιώνιο ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα με τις δηλώσεις Ζαμάνη.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται άνθρωποι που ξέρουν καλά την πιάτσα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και εκτιμούν πως το καλοκαίρι ο… πόλεμος των μεγάλων θα μεταφερθεί και στο μεταγραφικό κομμάτι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags