Facebook Pixel Sportdog.gr | Μετά τον Ρισβάνη, θέλει να κάνει ακόμα μία κίνηση - ματ ο Ατρόμητος!
| 2018-06-14 03:36:00

Μετά τον Ρισβάνη, θέλει να κάνει ακόμα μία κίνηση - ματ ο Ατρόμητος!

Sportdog Team
Μετά τον Ρισβάνη, θέλει να κάνει ακόμα μία κίνηση - ματ ο Ατρόμητος!

Δύσκολο, αλλά θα το παλέψει.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του atromitistas.gr η ομάδα του Περιστερίου είναι διατεθειμένη να περιμένει λίγες ημέρες ακόμα τον 25χρονο στόπερ και έχει την άνεση να το κάνει μετά την ευτυχή κατάληξη στην υπόθεση παραμονή του παρτενέρ του στην άμυνα, Σπύρου Ρισβάνη.

Ο Ατρόμητος πλέον αναζητεί έναν κεντρικό αμυντικό με τον Χατζηισαΐα όμως να παραμένει βασικός στόχος. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ψάχνεται για ομάδα στο εξωτερικό, καθώς αυτή είναι η προτεραιότητα του. Η ομάδα του Περιστερίου έχει αφήσει ένα χρονικό περιθώριο, αναμένοντας τις εξελίξεις για τον εν λόγω στόπερ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον ΠΑΟΚ.

Αν πάει μακριά η... βαλίτσα, θα επιλέξει μία από τις περιπτώσεις αμυντικών, που ήδη έχει ξεχωρίσει και επίσης έχει ψηλά στη λίστα του. Υπάρχει έτοιμο πλάνο και θα ενεργοποιηθεί. Άλλωστε, επιθυμία διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας είναι να έχει αποκτηθεί στόπερ ως την έναρξη της προετοιμασίας.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το συμβόλαιο του Χατζηισαΐα με τον ΠΑΟΚ εκπνέει το καλοκαίρι του 2019, κάτι που σημαίνει ότι και οι Θεσσαλονικείς πρέπει να αποφασίσουν τι θα πράξουν, αν δηλαδή θα του το ανανεώσουν πριν τον παραχωρήσουν σε οποιαδήποτε ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags