Facebook Pixel «Ρουκέτα» για ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Αυτός είναι ο πιο...» - «Τι να πούμε για Πρίγιοβιτς - Ανύπαρκτος Μάνταλος»
| 2018-09-24 14:10:00

«Ρουκέτα» για ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Καλύτερη ομάδα είναι...» - «Τι να πω για Πρίγιοβιτς - Ανύπαρκτος Μάνταλος»

του Γιώργου Κτενά
«Ρουκέτα» για ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Καλύτερη ομάδα είναι...» - «Τι να πω για Πρίγιοβιτς - Ανύπαρκτος Μάνταλος»

Τρομερή συνέντευξη Νίκου Καραγεωργίου στο Sportdog. Δε χάνεται!

Στη μεγάλη κλάση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αναφέρθηκε ο Νίκος Καραγεωργίου, με αφορμή τη χθεσινή του εμφάνιση του και τα γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι εναντίον της ΑΕΚ, σε συνέντευξή του στο sportdog.gr.

Ο πεπειραμένος τεχνικός μίλησε ακόμα για τις μάχες του Μάρκο Λιβάγια, αλλά και στον Πέτρο Μάνταλο, που δεν ήταν αυτός που μπορούσε να είναι, ενώ χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τέλος, μίλησε και για το επόμενο μεγάλο ντέρμπι του προγράμματος, ανάμεσα στον Δικέφαλο και τον Ολυμπιακό...

Κύριε Καραγεωργίου, πώς σχολιάζετε το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ;

«Σε γενικές γραμμές ήταν ένα καλό παιχνίδι, η μια ομάδα είχε αποτελεσματικότητα ενώ η άλλη δεν κατάφερε να αξιοποιήσει όσα δημιούργησε. Έτσι πήγε το παιχνίδι, χωρίς να μπορούμε να πούμε ότι κυριάρχησε η μία ή η άλλη ομάδα. Ήταν μοιρασμένο ματς και, φυσικά, το κέρδισε εκείνος που σκόραρε. Ο ΠΑΟΚ έβαλε δύο πολύ όμορφα γκολ με τον Πρίγιοβιτς, που είναι χαρισματικός σκόρερ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του».

«Τι να πούμε για τον Πρίγιοβιτς»

Πώς είδατε την παρουσία του Πρίγιοβιτς, για τον ΠΑΟΚ; Από την ΑΕΚ θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε ότι ξεχώρισαν οι Λιβάγια και Μάνταλος;

«Όταν ένας επιθετικός έχει πετύχει 44 γκολ σε 69 παιχνίδια, δεν υπάρχουν και πολλά για να πούμε. Είναι η αποτελεσματικότητα που μετράει. Τέτοια στοιχεία δείχνουν την κλάση μεγάλου παίκτη. Από την πλευρά της ΑΕΚ θα έλεγα ότι χθες ο Μάνταλος δεν ήταν αυτός που μπορούσε να είναι. Όλοι οι παίκτες προσπάθησαν, ο Λιβάγια έδωσε μάχες, αλλά θεωρώ ότι δεν ξεχώρισε κάποιος για την ΑΕΚ, όπως ξεχώρισε για παράδειγμα ο Πρίγιοβιτς από την πλευρά του ΠΑΟΚ».

«Πιο πλήρης ο ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ»

Ποια είναι η άποψή σας για τη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, στην οποία αναφέρονται όλοι; Θεωρείται ότι ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος;

«Ο ΠΑΟΚ είναι πληρέστερη ομάδα αυτή τη στιγμή σε σχέση με την ΑΕΚ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ένωση έχασε 5-6 ποδοσφαιριστές οι οποίοι, σύμφωνα με την άποψή μου, σε μεγάλο βαθμό δεν αναπληρώθηκαν. Ίσως να χρειάζονται περισσότερο χρόνο οι νέοι παίκτες της ΑΕΚ. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, θα το διεκδικήσουν και οι τρεις. Ο ΠΑΟΚ έχει δυναμική που δείχνει ότι μπορεί να είναι αυτός ο πρωταγωνιστής, αλλά σε έναν μαραθώνιο με τόσους αγώνες, όλα μπορεί να συμβούν».

Τέλος, θα ήθελα να κάνετε ένα σχόλιο για το νέο ντέρμπι, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, που πλησιάζει. 

«Αυτό που θέλω να δω είναι να γίνει ένα όμορφο ματς, σε καλή ατμόσφαιρα και όποιος είναι ικανότερος να το κερδίσει. Να παίξουν στον αγωνιστικό χώρο το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός δείχνει καλύτερος από πέρσι, ο ΠΑΟΚ είναι σταθερός όπως πέρσι. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να βρει έναν καλύτερο ρυθμό και να σταθεροποιηθεί σε αυτόν τον ρυθμό. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αυτό το παιχνίδι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Χαμός» στον ΠΑΟΚ μετά την ΑΕΚ - Ποιος «στράβωσε» με Λουτσέσκου - Τι θα γίνει στα αποδυτήρια;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags