Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Εβγέν Χατσερίντι: Απίστευτο τι κάνει ο Σαββίδης για να τον «φάει»
| 2019-01-23 23:59:00

«Κόλαση» στον ΠΑΟΚ με ξένο - Φοβερό τι κάνει ο Ιβάν για να τον «φάει» - Έρχονται... δύο στη θέση του

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Κόλαση» στον ΠΑΟΚ με ξένο - Φοβερό τι κάνει ο Ιβάν για να τον «φάει» - Έρχονται... δύο στη θέση του

«Bράζει» όλη η Τούμπα μαζί του. Είναι πολλά τα λεφτά...

ΠΑΟΚ - Εβγέν Χατσερίντι: Ολος ο μεταγραφικός μηχανισμός του Δικεφάλου έχει επιστρατευτεί τη δεδομένη στιγμή (και όχι μόνο τώρα για την ακρίβεια, αλλά καιρό…) για να βρεθεί ομάδα, η οποία θα «φορτωθεί» τον Ουκρανό στόπερ.

Τι ο Λούμπος Μίχελ (φημολογείται πως τον έχει προτείνει σε κορυφαίες ομάδες της Τσεχίας), τι ο παλιός καλός γνωστός Γκερμάν Τσιστιακόφ (ακούγεται πως αυτός ήταν πίσω από την πρόταση, τη μοναδική που ικανοποιούσε τις απαιτήσεις του Εβγέν Χατσερίντι, της Καραμπάγκ, ωστόσο ο ίδιος δεν ήθελε να πάει στο Αζερμπαϊτζάν), τι μάνατζερ εμπιστοσύνης της ιδιοκτήτριας οικογένειας του ΠΑΟΚ (από εκεί άλλωστε έχει γίνει και η κουβέντα επαναπατρισμού του), τι ο Φρανκ Αρνεσεν (αυτός «ευθύνεται» για την κουβέντα που δημοσιοποιήθηκε τις τελευταίες ώρες σχετικά με την Σταντάρ Λιέγης) οι πάντες κινούνται και περιστρέφονται γύρω από την «επίλυση» του συγκεκριμένου προβλήματος.

Πρόβλημα που έχει να κάνει με τις απολαβές του παίκτη, ο οποίος εισπράττοντας 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως προφανώς και δεν κουνάει… ρούπι αν δεν τις εξασφαλίσει, ενώ εννοείται πως δεν υπάρχουν ομάδες διατεθειμένες να καλύψουν τόσο μεγάλο συμβόλαιο, αλλά και παράλληλα, ακόμη και αν «τσοντάρει» ο ΠΑΟΚ σε ενδεχόμενο δανεισμό του, δεν λύνεται το πρόβλημα, απλώς προσωρινά περιορίζεται και σίγουρα, η επίλυση του (χωρίς πιθανώς αλλαγή δεδομένων, αφού ο Ουκρανός έχει 2,5 ακόμη χρόνια συμβόλαιο) μετατίθεται στο μέλλον.

Αυτό, όσο και να φαίνεται ελάσσονος σημασίας, είναι το θέμα που γύρω του δομείται μεγάλο μέρος του τρέχοντος (και όχι μόνο) μεταγραφικού σχεδιασμού του συλλόγου.

Βλέπετε, όπως καταγράψαμε και νωρίτερα, πιθανή αποδέσμευση του θα κάνει πιο «εύκολη» τη διαπραγμάτευση με τον Φερνάντο Βαρέλα, ενώ αυτομάτως θα απελευθερώσει και ένα σημαντικό ποσό που μπορεί να διατεθεί τόσο για την ανανέωση του Αφρικανού στόπερ όσο και για την ενεργοποίηση των εναλλακτικών επιλογών για την κάλυψη των δεδομένων (ποσοτικά) κενών. Είτε άμεσα είτε το καλοκαίρι, με την περίπτωση του Σβέριρ Ινγκασον προφανώς να είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας (όχι όμως, όπως επανελημένως έχουμε επισημάνει, τόσο εύκολή, πόσο μάλλον συμφωνημένη, όπως παρουσιάζεται).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags