Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ομάρ Ελαμπντελαουί: Ετοιμάζεται για μεταγραφή
| 2019-04-05 15:29:00

Χαμός με το "τούρμπο" - Αυτός τον γουστάρει τρελά - "Χτυπάει" μεταγραφάρα - Ψάχνουν διάδοχο

του Παναγιώτη Νικολάου
Χαμός με το "τούρμπο" - Αυτός τον γουστάρει τρελά - "Χτυπάει" μεταγραφάρα - Ψάχνουν διάδοχο

Ψήνεται το μεγάλο deal. Oμαδικό "ντου". Διάβασε ονόματα!

Ολυμπιακός - Ομάρ Ελαμπντελαουί: Το όνομά του είναι σταθερά σε αυτά που συζητάμε για το αν και εφόσον μπορούν να φέρουν προτάσεις στον Ολυμπιακό το ερχόμενο καλοκαίρι. Η αλήθεια είναι πως στο ξεκίνημα της περασμένης σεζόν ελάχιστοι το περίμεναν, ωστόσο ο Νορβηγός κατάφερε να γυρίσει το φύλλο.

Η θητεία του στην Αγγλία δεν ήταν επιτυχημένη, γεγονός που περιόρισε αρκετό από το ενδιαφέρον που υπήρχε, πέρυσι η σεζόν του στον Ολυμπιακό ήταν περισσότερο... προσαρμοστική,  φέτος, για όσο αγωνίστηκε, ήταν στα επίπεδα του διαστήματος πριν μετακομίσει, τον Ιανουάριο του 2017 στη Χαλ, δανεικός τότε από τους "ερυθρόλευκους".

Κάτι λοιπόν η τότε κακή του εικόνα, κάτι η ευπάθειά του στους τραυματισμούς, ήταν στοιχεία που είχαν ατονήσει το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού. Ο διεθνής Νορβηγός όμως έχει επιστρέψει για τα καλά και το γεγονός πως το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, τον έχει φέρει και πάλι ενώπιον… μεταγραφής. 

Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως ο 27χρονος δεξιός  μπακ έχει (και πάλι) πέραση και περιμένουν αυτή η… τάση να επιβεβαιωθεί με κατάθεση προτάσεων. Υπενθυμίζουμε το ενδιαφέρον της Σέλτικ τον περασμένο Ιανουάριο, ενδιαφέρον που υφίσταται παρότι ο άνθρωπος που τον ήθελε περισσότερο από τον καθένα στο "Σέλτικ  Παρκ", ο Μπρένταν Ρότζερς, είναι πλέον στον πάγκο της Λέστερ.

Και φυσικά, ούτε στις "αλεπούδες" έχει ξεχάσει τον παίκτη ο Βορειοϊρλανδός προπονητής, πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο αγγλικός σύλλογος εμφανίζεται να ψάχνει παίκτη στη θέση του Νορβηγού. Πρέπει να καταγραφεί και το τσεκάρισμα από κορυφαίες τουρκικές ομάδες, ενώ τελευταία, στον Ολυμπιακό ενημερώθηκαν πως και ομάδες από τη Γερμανία παρακολουθούν στενά τον έμπειρο μπακ.

Όπως και να ‘χει, και για τον Νορβηγό, αναμένεται πολύ έντονο καλοκαίρι, εξ ου και η διάθεση των "ερυθρόλευκων" να χτενίσουν την αγορά αντικατάσταση του Νορβηγού σε περίπτωση που έρθει πρόταση που να ικανοποιεί τον σύλλογο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags