Facebook Pixel ΑΕΚ: Οι Ισπανοί γράφουν ότι ενδιαφέρεται για τον Αλμπέρτο Μπενίτο
| 2019-04-15 17:12:00

Μεταγραφή-έκπληξη με... πουλέν του Χιμένεθ στην ΑΕΚ; - Νέο όνομα από Ισπανία για την Ένωση

Sportdog Team
Μεταγραφή-έκπληξη με... πουλέν του Χιμένεθ στην ΑΕΚ; - Νέο όνομα από Ισπανία για την Ένωση

Τον ξέρει καλά ο Μανόλο. Θα τον φέρει στην Ελλάδα;

ΑΕΚ: Ισπανικό δημόσίευμα υποστηρίζει πως η Ένωση παρακολουθεί στενά την περίπτωση του δεξιού μπακ της Σαραγόσα, Αλμπέρτο Μπενίτο, και εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει πρόταση για την απόκτησή του.

Ούτως ή άλλως, θεωρείται πολύ πιθανό η ΑΕΚ να κινηθεί για δεξιό μπακ από τη στιγμή που δύσκολα θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Ροντρίγκο Γκάλο, ενώ ήδη στα ρεπορτάζ της ομάδας παίζει δυνατά το όνομα του Εμάνουελ Σάκιτς του Ατρομήτου.

Σύμφωνα με το ισπανικό "Periodico de Aragon", ο 27χρονος άσος βολιδοσκοπείται από την ΑΕΚ, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020. Πάντως, όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Μπενίτο δεν έχει πρόταση ανανέωσης στα χέρια του από την Σαραγόσα, κάτι που ίσως σημάνει αυτόματα τη μείωση της τιμής του σε ενδεχόμενη πώληση.

Τη φετινή σεζόν στη Segunda Division ο Μπενίτο έχει πραγματοποιήσει 24 συμμετοχές με τη Σαραγόσα, έχοντας στο ενεργητικό του και μια ασίστ.

Η περίπτωση του Ισπανού μπακ παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού ο Μανόλο Χιμένεθ γνωρίζει καλά την αγορά της πατρίδας του και σίγουρα τον έχει στα υπ' όψιν του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags