Facebook Pixel Χρυσή Αυγή - ΠΑΟΚ: Παλαίμαχος άσος υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή - Αντίδραση Σαββίδη (ΦΩΤΟ)
| 2019-06-11 21:13:00

Χαμός στον ΠΑΟΚ - Παλαίμαχος άσος υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή; - Αντίδραση Σαββίδη (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Χαμός στον ΠΑΟΚ - Παλαίμαχος άσος υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή; - Αντίδραση Σαββίδη (ΦΩΤΟ)

Αναβρασμός στον Δικέφαλο τις τελευταίες ώρες!

Χρυσή Αυγή - ΠΑΟΚ: Μπάχαλο δημιουργήθηκε στον ΠΑΟΚ, με την είδηση πως ο παλαίμαχος άσος Μιχάλης Λεοντιάδης θα κατέβει υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές με το κόμμα της Χρυσής Αυγής, είδηση που ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά

Πάντως το όνομά του βρίσκεται στις επίσημες υποψηφιότητες που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, ενώ εντύπωση προκαλεί ότι δίπλα στο όνομα του δεν βρίσκεται η επαγγελματική του ιδιότητα (όπως στους υπόλοιπους υποψηφίους) αλλά η ιδιότητα του ως παλαίμαχος του ΠΑΟΚ.

Η αντίδραση του Γιώργου Σαββίδη ήταν άμεση, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος με προσφυγικές ρίζες, ένας σύλλογος που εκφράζει τον Πόντο, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να σχετίζεται ιδεολογικά και πολιτικά με το κόμμα της Χρυσής Αυγής. 

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

 
Πάντως, ο ίδιος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του διέψευσε την κάθοδο του στις βουλευτικές εκλογές με το κόμμα της Χρυσής Αυγής, απορώντας για την τοποθέτηση του ονόματός του στις επίσημες λίστες του κόμματος.

«Δεν ξέρω τίποτα για Χρυσή Αυγή. Μου έχουν τηλεφωνήσει όλα τα Κόμματα και έχω πει ότι δεν κατεβαίνω με κανέναν. Πώς έγραψαν το όνομά μου σε επίσημη λίστα; Απορώ και διαμαρτύρομαι. Δεν έχω συμφωνήσει με καμία Χρυσή Αυγή για να κατεβώ στις εκλογές», υποστηρίζει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags