Facebook Pixel Συνέντευξη στο sportdog για Κολοβό: "Για πλάκα - Ποιότητα και γκολ - Έχει σκαμπανεβάσματα"
| 2019-07-18 22:15:00

"Για πλάκα ο Κολοβός - Ποιότητα και γκολ - Έχει σκαμπανεβάσματα - Όταν έφυγε ο Αναστασίου..."

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Για πλάκα ο Κολοβός - Ποιότητα και γκολ - Έχει σκαμπανεβάσματα - Όταν έφυγε ο Αναστασίου..."

Δύο "ειδικοί" στο sportdog για τη μεταγραφή του Παναθηναϊκού.

 

Ο Παναθηναϊκός έριξε τη "βόμβα" της μεταγραφικής περιόδου. Το Τριφύλλι ανακοίνωσε τον Δημήτρη Κολοβό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ομόνοια και γυρίζει στην Ελλάδα, διανύοντας τη διαδρομή Ολλανδία, Βέλγιο, Κύπρος μετά τη θητεία του στον Ολυμπιακό.

Πως ήταν, όμως, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός στο δεύτερο μισό της σεζόν στο κυπριακό πρωτάθλημα; Ο Γιώργος Σαββίδης αναλύει στο sportdog την εικόνα που αποκόμισε από τις 18 εμφανίσεις που είχε ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής σε πρωτάθλημα και πλέι οφ, όπου σκόραρε 4 γκολ και μοίρασε 1 ασίστ.

"Είναι ξεκάθαρα παίκτης με ποιότητα. Διαθέτει ντρίπλα, είναι καλός στο ένας εναντίον ενός, έχει την αίσθηση του γκολ. Είχε σκαμπανεβάσματα όμως στην απόδοσή του, κάτι που το αποδίδω στο ότι δεν είχε πολλά παιχνίδια στα πόδια του", σχολιάζει αρχικά ο παλαίμαχος παίκτης της Ομόνοιας, ο οποίος είναι πολύ γνωστός στην Ελλάδα για τη θητεία του στην ΑΕΚ.

Στον τωρινό Παναθηναϊκό μπορεί να ταιριάξει; "Θα το δείξει στο γήπεδο. Με μια προετοιμασία καλή είμαι σίγουρος ότι θα έρθει στα επίπεδα της φυσικής κατάστασης που πρέπει δηλαδή να αποκτήσει τη δύναμη, την αντοχή, την ταχύτητα και την εκρηκτικότητα που πρέπει για να χτίσει διάρκεια", απαντά.

Αυστηρότερος στην κριτική του είναι ο ρεπόρτερ της Ομόνοιας, Πέτρος Παπαγιώργης. "Ο Κολοβός δεν είναι το εξτρέμ που θα πιάσει γραμμή. Παίζει δεύτερος επιθετικός και έχει το κράτημα της μπάλας. Περίμενα περισσότερες πρωτοβουλίες και πράγματα μέσα στο γήπεδο. Μπορεί σε άλλο κλίμα να ταιριάξει περισσότερο. Γενικά όμως όλη η ομάδα ήταν πολύ πίσω. Μετά την αποχώρηση Αναστασίου φάνηκε λες και αποσυντονίστηκε", αναφέρει ο συνάδελφος και καταλήγει: "Σε αυτόν τον Παναθηναϊκό άνετα παίζει. Μπορεί να κάνει το come back στην καριέρα του. Και στην Ομόνοια μπορούσε, αλλά οι συνθήκες δεν τον βοήθησαν".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags