Facebook Pixel Τα δεδομένα για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού
| 2019-08-03 11:05:00

Έκπληξη από Ολυμπιακό – Τον ήθελαν στη Νότιγχαμ, τον φέρνουν στο Λιμάνι – «Δώρο» και από Σα Πίντο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Έκπληξη από Ολυμπιακό – Τον ήθελαν στη Νότιγχαμ, τον φέρνουν στο Λιμάνι – «Δώρο» και από Σα Πίντο!

Ο πρώην κόουτς του Ατρομήτου… χαρίζει παίκτη στον Πειραιά.

Από τον sportdog το έχουμε καταγράψει εδώ και πολύ καιρό, όταν τουλάχιστον φάνηκε να… κλείνει το πρώτο κύμα των μεταγραφών του Ολυμπιακού και να απομένουν οι καθιερωμένες, αυγουστιάτικες, τελευταίες πινελιές. Και στο σημερινό πρωτοσέλιδο του «Κόκκινου Πρωταθλητή», επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του «σκύλου» για ακόμη μια φορά!

Τι παρουσιάζει λοιπόν η καλή εφημερίδα ως στόχους των «ερυθρόλευκων»; Για αρχή, ενα «οκταρο-δεκάρι», με τις διαπραγματεύσεις μάλιστα να έχουν προχωρήσει σε επίπεδο που οδήγησε στην απόσυρση του Ολυμπιακού από τον Γιασίν Μπενζιά. Δευτερευόντως, «σκανάρισμα» της αγοράς για λύσεις στα άκρα της άμυνας σε περίπτωση πώλησης ενός εκ των Ομάρ – Κούτρη. Ισως βέβαια – και αυτό να είναι μια πρόσθετη επισήμανση -, να μην χρειαστεί κάποια πώληση για να προστεθεί ποδοσφαιριστής στα άκρα της άμυνας.

Για εκεί λοιπόν, κρατήστε το όνομα του Μεχντί Ζεφάν, διεθνή Αλγερινού μπακ, με χρόνια θητεία στο σαμπιονά και ευχέρεια να παίξει και στα δύο άκρα της αμυντικής τετράδας ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ρεν. Γράφτηκε κατά τη διάρκεια του Κόπα Αφρικα (συμμετείχε με τη νικήτρια του τουρνουά, Αλγερία) πως ενδιαφέρει τη Νότιγχαμ Φόρεστ (η οποία πλέον, επίσης έχει ανάγκη για δεξιό μπακ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Νταρίκβα), οπότε προφανώς έχει απασχολήσει το scouting των «ερυθρόλευκων», αφού ως γνωστόν σε πολλά, η δουλειά που γίνεται εκεί, είναι… κοινή με τον αγγλικό σύλλογο.

Και τρίτη προσθήκη, όπως επίσης έχουμε επισημάνει, ένας φορ περιοχής, ένα κλασικό «εννιάρι», ένας φουνταριστός διαφορετικής σωματοδομής και λειτουργίας από τους υφιστάμενους του ρόστερ του Ολυμπιακού, τον Γκερέρο και τον Ελ Αραμπί. Ο Ολυμπιακός πάγια κοιτάει προς… Μπράγκα μεριά για να τσεκάρει τι γίνεται με τον Χασάν (και το κατά πόσον τον εμπιστεύεται ο νιόφερτος τεχνικός του πορτογαλικού συλλόγου, Σα Πίντο), δεν είναι όμως μόνο ο Αιγύπτιος αυτός που τσεκάρεται. Σε κάθε περίπτωση πάντως, για τη συγκεκριμένη θέση, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί σίγουρα – και… προσαρμοσμένα αναλόγως αποτελέσματος – μετά τα δύο παιχνίδια με την Μπασακσεχίρ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόλπο-γκρόσο Ολυμπιακού: Μεγάλη μεταγραφή με πρώην του Παναθηναϊκού! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags