Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Χαμός στη Superleague - Κίνδυνος για Δώνη και Φερέιρα!
| 2019-09-02 20:03:00

Χαμός στη Superleague - Δεν έσκασε ακόμα η "βόμβα" - Ποιοι "τρέμουν" - Δύο ονόματα... φωτιά

του Νίκου Στεργίου
Χαμός στη Superleague - Δεν έσκασε ακόμα η "βόμβα" - Ποιοι "τρέμουν" - Δύο ονόματα... φωτιά

Ποιος Καρντόσο τώρα; Ξέρετε τι "τρέχει"; Για διαβάστε...

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου έφυγε από τον ΠΑΟΚ πριν καν ξεκινήσει (ουσιαστικά) η προετοιμασία. Ο Πέτριτς απολύθηκε από την ΑΕΛ πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, όπως και ο Χάβος από τη Λαμία. Ο Καρντόσο άντεξε στον πάγκο της ΑΕΚ μία αγωνιστική (και τρία ευρωπαϊκά ματς). Ο Παντελίδης σε αυτόν του Αρη δύο, όπως και ο Μάντζιος, ο οποίος σήμερα έλυσε το συμβόλαιο του με τον Πανιώνιο.

Ηδη λοιπόν, από τις 14 ομάδες της Superleague, οι πέντε έχουν αλλάξει προπονητή, πριν καν την πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος. Και όπως φαίνεται, οι μέρες… κρίσης συνεχίζονται, αμέσως μετά τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων. Στην… διακεκαυμένη ζώνη ο Γιάννης Αναστασίου στον Ατρόμητο, πληρώνοντας κυρίως την αναιμική εικόνα των Περιστεριωτών.

Το κακό ξεκίνημα του Παναιτωλικού θέτει από νωρίς εν αμφιβόλω το (έτσι κι αλλιώς φιλόδοξο) πρότζετ τους Λουίζ Κάστρο στον Παναιτωλικό, κανείς δεν μπορεί να βάλει τα χέρια του στη φωτιά για το πόσο αντοχές έχουν και στην Τρίπολη με τον Μπόρχα Χιμένεθ, ειδικά μάλιστα από την στιγμή που το πρόγραμμα του Αστέρα μετά τη διακοπή ομαλοποιείται σε σχέση με το ξεκίνημα (Ολυμπιακός-ΑΕΚ) και που σίγουρα θα υπάρχουν απαιτήσεις για καλύτερα αποτελέσματα.

Και φυσικά, τα δύο πιο «φανταχτερά» ερωτηματικά στους πάγκους της Superleague αφορούν τον Αμπέλ Φερέιρα και τον Γιώργο Δώνη. Επισήμως, κανενός η θέση δεν αμφισβητείται. Ανεπισήμως όμως, η εικόνα του ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της σεζόν προβληματίζει και δεν λείπουν τα πάσης φύσεως «μηνύματα» προς τον Πορτογάλο τεχνικό για άμεση βελτίωση μετά την επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ενώ αναφορικά με τον Ελληνα τεχνικό του Παναθηναϊκού, εννοείται πως δεν τίθεται θέμα απόλυσης, αλλά όπως και το περιβάλλον του πλέον φροντίζει να διαρρεύσει, ο ίδιος έχει… πεπερασμένα όρια αντοχής αναφορικά με την κατάσταση που βιώνει το «τριφύλλι» και αν αυτή συνεχίσει να δοκιμάζεται και μετά τη διακοπή, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί από την πλευρά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΟΚ με Έλληνα άσο του ΠΑΟΚ - Τον "έκοψε" ο Φερέιρα και ζήτησε να σταματήσει το ποδόσφαιρο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags