Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτός τον "σώζει" - Κάνει και μεταγραφή - Τόσα θα "σκάσει"
| 2019-09-06 10:10:00

Φούντωσαν οι φήμες στον ΠΑΟ - Αυτός τον "σώζει" - Κάνει και μεταγραφή - Τόσα θα "σκάσει"

του Νίκου Στεργίου
Φούντωσαν οι φήμες στον ΠΑΟ - Αυτός τον "σώζει" - Κάνει και μεταγραφή - Τόσα θα "σκάσει"

Ποιο είναι το μπάτζετ, πώς "φτιάχνει" Νταμπίζα. Φοβερή εξέλιξη!

Παναθηναϊκός: Μπορεί ο Νίκος Νταμπίζας στη χθεσινή συνέντευξη να μη συσχέτισε την παρουσία και παραμονή των "κομμένων" από το ρόστερ του Παναθηναϊκού με την αναζήτηση του συλλόγου στην αγορά των ελεύθερων, ξεκαθαρίζοντας πως το μπάτζετ είναι ορισμένα από την αρχή του καλοκαιριού και δεν σχετίζεται με τα προσθαφαιρέσεις στο δυναμικό (και στο μισθολόγιο), η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική (όπως τουλάχιστον αποτυπώθηκε και στα σχετικά "πηγαδάκια" μετά τη συνέντευξη).

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες το ταβάνι των "πρασίνων" σε προσφορά για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή προσεγγίσουν από την αγορά των ελεύθερων δεν είναι μεγαλύτερο των 100.000 ευρώ! Και γι' αυτόν τον λόγο γίνεται προφανώς αντιληπτή η επιφυλακτικότητα του ίδιου του τεχνικού διευθυντή αναφορικά με την προοπτική να γίνει τελικά προσθήκη και την ίδια στιγμή πόσο μάταιες ήταν όλες σχεδόν οι αναφορές των προηγούμενων ημερών (για τις οποίες είχε ξεκάθαρα το sportdog τοποθετηθεί ως προς το πόσο ανέφικτες ήταν) σχετικά με ποδοσφαιριστές που τα κασέ τους ήταν υπερτριπλάσια των "μπορώ" του συλλόγου. 

Το συγκεκριμένο ταβάνι θα μπορέσει λοιπόν να "τσιμπηθεί" κατά τι σε περίπτωση που εξοικονομηθούν κάποια χρήματα από τις διαπραγματεύσεις αποδέσμευσης των δύο μεγαλύτερων συμβολαίων που δεν υπολογίζονται αυτήν τη στιγμή, του Αντονί Μουνιέ δηλαδή και του Βαγγέλη Οικονόμου. Ο Νίκος Νταμπίζας ήταν πολύ σαφής ως προς τη φιλοσοφία και τη στάση του συλλόγου απέναντι στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και παράλληλα πολύ μετρημένος στις εκτιμήσεις του.

Η φημολογία των τελευταίων ημερών λέει ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά σε μια λύση με τον Αντονί Μουνιέ, ενώ παράλληλα και σημερινά δημοσιεύματα θέλουν τις δύο πλευρές να έχουν μία ακόμη συνάντηση τις επόμενες μέρες προκειμένου να διαπιστεωθεί αν μπορεί να βρεθεί μια άκρη εντός του "παραθύρου" της αγοράς των ελεύθερων.

Πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γάλλος δέχεται ένα ποσό λίγο παραπάνω από το 50% των προβλεπόμενων απολαβών του για την τρέχουσα σεζόν προκειμένου να αποχωρήσει, κάτι που αν συμβεί θα σηματοδοτήσει την εξοικονόμηση ενός ποσού που ξεπερνάει ("καθαρά" τουλάχιστον) τις 150.000 ευρώ.

Ποσό που δεν αλλάζει συγκλονιστικά τις πιθανότητες του "τριφυλλιού" να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την αγορά των ελεύθερων, αλλά σίγουρα προσφέρει στον τεχνικό διευθυντή μια μεγαλύτερη και περισσότερη ευελιξία στο διαπραγματευτικό κομμάτι, αλλά και φυσικά στο σε ποιο ράφι -ακόμη και από τη συγκεκριμένη αγορά- μπορεί να κοιτάξει για να κάνει τις επιλογές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Ρουκέτες" Ρότσα - Θα "ανάψουν" οι Παναθηναϊκοί - Αποθέωση Ολυμπιακού - "Ποιος ΠΑΟΚ;"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags