Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκες-φωτιά για Ολυμπιακό: "Τον βάλαμε από κάτω - Του δίνω ελπίδες με την Μπάγερν"
Ποδόσφαιρο
| 2019-10-22 10:25:00

Ατάκες-φωτιά για Ολυμπιακό: "Τον βάλαμε από κάτω - Του δίνω ελπίδες με την Μπάγερν"

Sportdog Team
Ατάκες-φωτιά για Ολυμπιακό: "Τον βάλαμε από κάτω - Του δίνω ελπίδες με την Μπάγερν"

Ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις; 

Champions League: Ο Μίλος Βούλιτς μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου και τόνισε πως λόγω της έδρας του ο Ολυμπιακός έχει ελπίδες κόντρα στην Μπάγερν.

Ο παίκτης του Ερυθρού Αστέρα σημείωσε επίσης ότι βαθμολογικά έχουν βάλει από κάτω τους Ερυθρόλευκους και πως έχουν αποδείξει πως μπορούν να τα καταφέρουν με ομάδες όπως ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα "mozzartsport":

"Πριν από την έναρξη των αγώνων, οι πιθανότητες ήταν μοιρασμένες... Τώρα, έχουμε βάλει από... κάτω τον Ολυμπιακό, έχουμε ήδη τρεις βαθμούς και είναι πιθανό να τερματίσουμε είτε στην δεύτερη, είτε στην τρίτη θέση. Έχουμε δείξει, πως μπορούμε να τα βγάλουμε εις πέρας με ομάδες όπως ο Ολυμπιακός!

Τώρα, πρέπει να το δείξουμε και με την Τότεναμ. Πολλά θα εξαρτηθούν από αυτά τα δύο παιχνίδια εναντίον τους... Ειδικά στην εντός έδρας αναμέτρηση. Κατά την γνώμη μου, θα κριθούν πολλά στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, την τελευταία αγωνιστική.

Δίνω κάποιες ελπίδες στον Ολυμπιακό απέναντι στην Μπάγερν, στον αγώνα της Ελλάδας! Εξαιτίας της ατμόσφαιρας που δημιουργούν οι οπαδοί του. Τους παρακολούθησα απέναντι στην Τότεναμ, όπου ήρθαν ισόπαλοι. Έπαιξαν εξαιρετικά και άξιζαν να νικήσουν. Ίσως, να έχουν αρκετές πιθανότητες κόντρα στην Μπάγερν, ως γηπεδούχοι"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags